HaberlerEkonomi

Bankacılık Devi JP Morgan’dan Yeni Yatırım Girişimi!

JPMorgan Chase, Block and Stripe karşısında avantaj elde etmek için fintech firması Renovite'yi satın alacak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bankacılık devi JP Morgan’dan yeni yatırım girişimi. JPMorgan Chase, Block and Stripe karşısında avantaj elde etmek için fintech firması Renovite’yi satın alacak.

JPMorgan Chase, bu hamleyi ödeme girişimleri alanında ya pıyor.

JPMorgan’dan Yenilikçi Yatırım Hamlesi

JPMorgan, Stripe ve Block’a karşı daha etkin rekabet edebilmek için ödeme teknolojisi firması Renovite’yi satın alacak.Twitter’ın kurucu ortağı Jack Dorsey’in ortağı olarak bilinen Block, geçtiğimiz günlerde satışlarını artırdı. İşletme, yatırım ve hizmet tekliflerini de büyüterek bu pazarda Stripe ile rekabet ediyor. JPMorgan’ın stratejilerine göre bu iki işletme önemli rakiplerdir.

Dünya çapında ödeme pazarında önemli bir oyuncu olan JPMorgan, Fremont, California’da bulunan Renovit’in satın alınmasının, yatırımcılarına yeni teklifler sunma yeteneğini hızlandıracağını söylüyor. JPMorgan, yatırımcı hizmetleri için işlem hacmi açısından dünya lideri olsa da, Stripe ve Block gibi hızlı büyüyen şirketler, hızla artan e-ticaret satışları ve yeni ödeme seçeneklerinin yaygınlaşmasının bir sonucu olarak son zamanlarda sıralamada yükseldi.

CEO Jamie Dimon yönetimindeki en son fintech yatırımı bu. Özellikle, 2020’nin sonlarından bu yana banka en az beş fintech işletmesi satın aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.