Haberler

Bankacılık Devinden Kurumsal Yatırımcılara Kripto Para Ürünü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli küresel bankacılık devi Goldman Sachs, kripto paralara yönelik artan kurumsal talep karşısında yeni ürünler çıkarmaya devam ediyor. Dev bankanın yeni bir kripto para ürününü tanıtmaya hazırlandığı öğrenildi. Özellikle kripto para piyasasının düşüş trendinde olması sebebiyle pek çok kurumsal yatırımcı kripto paralara maruz kalmak istemiyor. Ancak yine de geleneksel finansal sistemlere benzer araçlarla kripto paralardaki volatiliteye yetişmek pek mümkün olmuyor. Bu sorunu çözmek için harekete geçen Goldman Sachs ekibi, kurumsallara yönelik yeni kripto para ürünü hazırladı.

Kurumsal Yatırımcılar İçin Datonomy Tanıtılacak

Datonomy

Kripto paralara karşı talebin giderek arttığı bu dönemde, yatırımcılar izlemekte zorlandıkları bir piyasaya giriş yapmakta tereddüt yaşıyor. Bu alanda yenilikçi teknoloji kullanan araçlara olan ihtiyacı zamanında fark eden Goldman Sachs, kurumsal yatırımcıların beklentilerini karşılayacak bir ürün hazırladı. Bankacılık devi kripto paralara odaklanan yeni veri hizmeti Datonomy platformunu duyurdu.

Goldman Sachs ekibi tarafından tanıtılacak bu ürün, kurumsal yatırımcıların dijital para birimlerini anlamlandırabilmelerini kolaylaştıracak. Bu sebeple Datonomy üzerinde yüzlerce farklı kripto para birimi özel sınıflara alınarak analizlerden geçirilecek. Ayrıca izlemeye alınan kripto para birimleri hakkında en güncel haberler de son dakika verisi olarak bu uygulamada yer alacak. Sadece kurumsal yatırımcıların abonelik bedeli ödeyerek ulaşabileceği bu hizmet, Goldman Sachs ekibi tarafından geliştirildi. Kripto para karşılaştırmalarının ve performans analizinin yapıldığı bu uygulama kriptolara kurumsal yatırım girmesini kolaylaştıracak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.