Bitcoin Haberleri

Başarılı Tahminci Bitcoin’de Alım Yapacağı Seviyeyi Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği Smartconracter, Bitcoin (BTC) ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. Kripto para piyasasını olumsuz etkileyen haberlerin üst üste geldiği bu dönemde Bitcoin’e olan güvenini bir kez daha vurgulayan analist, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Özellikle FTX iflasından sonra pek çok kişi Bitcoin’de dip seviyesinin görüldüğünü düşünürken, piyasayı sarsan gelişmelerin ardı arkası kesilmedi.

Bitcoin’de İkili Dip Formasyonu

Sp 500 Ve Bitcoinde Son Durum

Bazı analistler BTC’de ikili dip formasyonunun güzel bir haberle çalıştırılarak yeniden yükseliş ivmesinin gelebileceğini düşünüyor. Bu analistlerden biri olan Smartconracter, kripto paralarda 2018 yılında yaşanan düşüşü başarılı tahmin etmesiyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Bitcoin yatırımcılarının 12.500 dolarlı fiyat seviyesine odaklandığı bu dönemde Smartconracter, sosyal medya hesabından yeni açıklamalar yaptı.

BTC’de Yükseliş ve Düşüş Hareketi

Usta analist, 2018 yılında BTC çöküşünde başarılı bir hedef vermiş ve topluluğun yakından takip ettiği bir isim haline gelmişti. Anonim kripto para analisti Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda Bitcoin için son bir dip hareketi daha gelebileceğini söyledi. Smartconracter’ın BTC’de düşüş beklentisi sosyal medyada büyük ilgi görürken analist önce 17.500 dolara yükseliş ve ardından 12.500 dolara düşüş senaryosunu çizdi. Smartconracter, Bitcoin fiyatı 14 bin dolar seviyesine düştüğünde Eliot bitiş dalgasını dönüşünde alım yapacağını söyledi. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.