Borsa HaberleriHaberler

Batık Kripto Borsası FTX, Siyasi Bağışları Geri Almayı Planlıyor!

İflas ilan ettikten ve yeniden yapılandıktan sonra FTX, hem şirket hem de Sam Bankman-Fried tarafından yapılan önceki siyasi bağışları geri almaya çalışıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas ilan ettikten ve yeniden yapılandıktan sonra FTX, hem şirket hem de Sam Bankman-Fried tarafından yapılan önceki siyasi bağışları geri almaya çalışıyor.

FTX, Siyasi Bağışların Peşine Düştü!

Çöküşü ve iflasının ardından, kripto para borsası FTX yeniden yapılanmaya çalışıyor. Mahkeme tarafından seçilen yeni bir CEO’ya sahip olan işletme, geçmişte yapılanları düzeltmek için büyük çaba harcıyor. İşletmenin yaklaşık 1 milyon müşterisine borçlu olduğu miktarın 10 ila 50 milyar dolar arasında olduğu tahmin ediliyor. Yeni CEO, müşteri fonlarını geri kazanmaya öncelik verirken gerekli finansmanı arıyor. Bu durumda, FTX önceki siyasi katkıların geri ödenmesini talep eder.

FTX, Siyasi Bağışları Geri Almak İçin Ciddi Çabalar Gösteriyor.

Kripto para takası Yeniden yapılanma sürecinin bir parçası olarak, FTX hala mahkemede savaşıyor. İş, yasal yollarla önceki siyasi katkıların iadesini istiyor.

Geçtiğimiz gün bir duyuru yapan FTX,  sözde FTX borçlularından bir kısmının gönüllü olarak iade sürecini tamamlaması istenmişti. İşletme, gönüllü olarak geri dönmeyen kişilerin yasal işlemle karşı karşıya kalacağı konusunda uyardı.

FTX borçluları, siyasi katkılarda bulunanları içerir. Üç Demokrat Parti figürü, 1 milyon dolar geri ödeme yapacaklarını açıkladı. Biden yönetimine yapılan 5,2 milyon dolarlık bağışın da geri ödenmesi bekleniyor.

Hukuk uzmanları, FTX’in siyasİ olarak 73 milyon dolar bağışladığını tahmin ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.