Haberler

Binance borsası durdurulamıyor: Bitcoin ve altcoin piyasasının hakimiyeti Binance’ta!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son 24 saatlik süreçte spot kripto para piyasalarından yüzde 55,1 oranda pay aldı. Öte yandan Binance, türev kripto para piyasalarında da benzer şekilde yüksek bir yüzdelik dilimi elinde bulunduruyor. Merkezi kripto para borsalar arasındaki heyecanlı rekabet devam etse de Binance hem spot hem de türev kripto para piyasalarında işlem hacmini domine etmeye ve rakiplerinin yakınından bile geçmesine izin vermemeye devam ediyor.

EN YAKIN RAKİBİNDEN ÇOK UZAKTA

Binance Manset

The Block Research tarafından derlenen verilere göre Binance borsası son 24 saatlik süreçte kripto para borsalarının toplam spot hacminin yüzde 55,1’ini üretti. Elde edilen verilere göre borsaların bu alanda elde ettikleri yüzdelik dilimler şöyle:

  1. Binance yüzde 55,1
  2. Upbit yüzde 6,1
  3. OKX yüzde 5,4
  4. Coinbase yüzde 5,3
  5. KuCoin yüzde 4,7

TÜREV KRİPTO PARA BORSALARINDA DA HAKİMİYETİ ALDI

Tüm türev kripto para piyasaları göz önünde bulundurulduğunda da Binance borsasının elde ettiği hakimiyet ön plana çıkıyor. Borsanın son 24 saatte toplam türev hacminin yüzde 54,4’ünü ürettiği ve en yakın rakibi olan OKX borsasının da bu alanda yüzde 14’ten biraz fazla paya sahip olduğu görülüyor. OKX borsasını yüzde 10,2 ile Bybit borsası ve onu da yüzde 8,8 ile FTX borsası takip ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.