HaberlerAltcoin Haberleri

Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan BNB Açıklaması!

Binance CEO'su, BNB'nin Bitcoin karşısında yeni bir zirveye ulaşmasının ardından elde edilen başarıdan memnun olduğunu açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su Changpeng Zhao’ddan BNB açıklaması.  Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO’su, Binance ekosisteminin yerel tokeni olan BNB’nin Bitcoin karşısında yeni bir zirveye ulaşmasının ardından elde edilen başarıdan memnun olduğunu açıkladı.

BNB/BTC Parite Zirves

Bugün erken saatlerde, BNB tokeni, Bitcoin’e kıyasla yeni bir yüksek olarak kabul edilen 1.335 satoshi’ye yükseldi.
BNB, kripto para piyasalarının riskten kaçınma duygusuna rağmen Bitcoin’den önemli ölçüde daha iyi performans gösteriyor. BNB/BTC paritesi hesaplandığında, 12 Mayıs’taki düşüşün ardından geri döndüğü 812 satoshi seviyesinden %64 arttı. BNB, piyasa değerine göre hala beşinci en büyük kripto para birimi.  Piyasa değeri 49 milyar dolar civarında.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz günlerde kripto para biriminin başarısından gurur duyduğunu ve yalnızca biri ona mesaj attığında BNB tokeninin fiyatını yönettiğini tweetledi. Geçen Kasım ayının başlarında, 2021 boğa koşusunun zirvesinde, kripto para birimi piyasa değeri 101 milyar doları aştı. CoinGecko’dan alınan verilere göre, BNB tokeni şu anda önceki en yüksek seviyesinden %55.60 düştü.

 

22 1

BNB İncelemesi

Bununla birlikte, mevcut kötü piyasa sırasında Binance’in yerel tokeni BNB, hem Bitcoin hem de Ethereum’dan daha iyi performans göstermeyi başardı. Başarısına rağmen, BNB hala yasal belirsizlik içinde.
Raporlara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, tokenin gerçekten kayıtsız bir menkul kıymet olup olmadığını araştırıyor. Bununla birlikte, Binance Yi’nin kurucu ortağı He’nin yakın tarihli bir röportajda belirttiği gibi, BNB bir menkul kıymet olmadığını belirtti.

Bitcoin yazı yazılırken son 24 saatte %2,18 düşüşle 22.880 dolardan fiyatlanırken, BNB yazı yazılırken 300 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.