Borsa HaberleriHaberler

Binance CEO’su CZ, Fud Haberlerine Karşı Yeni Açıklama!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su Changpeng Zhao, son zamanlarda artan Fud haberlerine ilişkin görüşlerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

CZ, özellikle son günlerde artan BUSD krizi ve popüler kripto borsası Binance aleyhinde yayınlanan Fud haberlerine değindi. Forbes’un haberlerine yanıt veren CZ, “Bir kripto borsasının nasıl işlediği hakkında bilgileri yok.” diyerek Binance hakkındaki Fud haberlerine karşı koruma moduna geçti.

CZ, Binance’a Yönelik İddialara Karşı Savunmasını Sürdürüyor

Geçen yıl yaşanan FTX çöküşü sonrasında, Forbes Binance’ı hedef almıştı. Forbes, Binance platformunda gerçekleşen işlemlere ve para çekme işlemlerine odaklanarak konu hakkında makaleler yayınladı.

Forbes, Twitter üzerinden Binance’a yanıt olarak bir dizi iddia yayınladı. Forbes, yayınladığı iddialar arasında özellikle bir tanesine daha çok vurgu yaptı. En önemli iddiası ise, Binance’ın geçtiğimiz yıl 17 Ağustos’tan itibaren Tron, Amber Group, Alameda Research gibi hedge fonlarına 1.8 milyar dolar değerinde stablecoin aktardığıydı.

Sosyal medya platformlarında devam eden tartışmalara CZ tarafından yanıt verilmeye devam ediyor. CZ, özellikle Fud haberleri hakkında konuşarak yatırımcılara “endişelenmeyin” mesajını iletmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.