Altcoin Haberleri

Binance CEO’su Gündemi Sarsan FTX Saldırısına Berbat Bir Şov Dedi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İflas eden FTX borsasının hack saldırısını yorumlayan CZ, bunun berbat bir şov olduğunu iddia etti. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası FTX, iflas başvurusundan sonra şimdi de hack saldırısı ile dikkat çekti. Hacker’lar borsadan 400 milyon dolarlık varlık çalarak çeşitli platformlarda bu varlıkları satmaya başladı. FTX borsasından çıkan onlarca farklı kripto para birimi satılmayı beklerken Tether, hacker’a ait cüzdanı kara listeye alarak USDT satışını engelledi.

Binance CEO’su CZ’den Çarpıcı Yorum

Binance Ceosu Yatirimcilari Uyard

Kripto para piyasasında büyük düşüş yaratan FTX borsasının iflas sürecinde adı sık sık gündem olan Changpeng Zhao, son gelişmeleri yorumladı. İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kurucusu, FTX hack olayının berbat bir şov olduğunu iddia etti. Twitter hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulunan CZ, olayların sadece bir adamın suçu olduğu halde kripto sektörünün suçu gibi gösterileceğini öne sürdü.

İflas eden FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, borsaya bağlı şirketler adına Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunmuş ve yöneticilik görevinden istifa etmişti. SBF’nin likidite sorunları ve müşteri fonları ile Alameda üzerinde işlem açması FTX borsasında kaçınılmaz sonu getirdi. Konuyu sezdikten sonra FTX borsası üzerine oynayan CZ, rakibini iflasa sürüklemesiyle gündeme gelmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.