Haberler

Binance CEO’sudan Biden’ın Dijital Varlık Önerilerine Övgü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’sudan Biden’ın dijital varlık önerilerine övgü. Biden yönetiminin kripto para birimleri için düzenleyici bir çerçeve oluşturmayı amaçlayan dijital varlıklar hakkındaki belgeleri Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan övgü aldı.

Dünyanın en büyük borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Beyaz Saray’ın açıklamaları hakkında yorum yaptı.

Binance CEO’su Beyaz Saray Açıklamaları Hakkında Görüşlerini Sundu

Biden yönetiminin ürettiği dijital varlıklarla ilgili raporlara, kripto para piyasasının bazı kesimlerinden sessiz bir yanıt almasına rağmen, Binance CEO’su Changpeng Zhao onları övdü.

Twitter’da Changpeng Zhao şu açıklamalarda bulundu:

ABD’nin önerilen bir kripto çerçevesine doğru ilerlediğini görmek harika” dedi . ABD’nin kripto düzenlemesine yönelik tüm hükümet yaklaşımı, bu alanı yöneten mevcut eyalet yasaları ve düzenlemelerine karşı çok ihtiyaç duyulan tutarlılığı ve netliği getirecektir

Beyaz Saray’ın raporları, ABD hükümetinin kripto para politikası için bir çerçeve oluşturma çabalarında kritik bir dönüm noktası olarak kabul edildi. Hazine Bakanlığı, artan düzenleme, merkez bankası dijital para birimi (CBDC) ile ilgili çalışmalar için daha fazla fon ve suçluların dijital varlıkları kullanmasını önlemek için eylem planları talep etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.