Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Binance CEO’sundan LUNA Açıklaması!

Binance CEO’su Changpeng Zhao UST ve LUNA Hakkında Açıklamalarda Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’sundan LUNA açıklaması. Binance CEO’su Changpeng Zhao, UST ve LUNA’nın ölümünü tartıştı. CZ, Terra’nın tasarımında bir sorun olduğunu ve ekibin tepkisinden memnun olmadığını belirtti.

Önemli bir kripto varlık platformu olan Binance’in CEO’su ve kripto dünyasında tanınmış bir kişilik olan CZ, UST ve LUNA krizlerini tartıştı. Binance’in LUNA ticaretini neden durdurduğunu açıkladıktan sonra CZ, kripto para projeleri hakkında yorum yapmanın kendi politikası olmadığını, ancak bu sefer yapacağını belirtti. Konuyla ilgili bir yorumda CZ şu açıklamarda bulundu:

Bu UST/LUNA olayının Terra ekibi tarafından nasıl ele alındığı (veya ele alınmadığı) konusunda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Ekiplerinden ağı geri yüklemelerini, fazladan basılmış LUNA’yı yakmalarını ve UST sabitleyicisini kurtarmalarını istedik. Şimdiye kadar ekipten herhangi bir olumlu dönüş alamadık.

Binance, daha önce bildirdiğimiz gibi, son birkaç saat içinde LUNA’yı listeden çıkardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.