Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Binance Delist Duyurusu, Bu Altcoin’lerin Çakılmasına Neden Oldu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, delist duyurusu ile birlikte bu altcoin fiyatlarında önemli bir düşüşe neden oldu. İşte ayrıntılar...

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, delist duyurusu ile birlikte bu altcoin fiyatlarında önemli bir düşüşe neden oldu. İşte ayrıntılar…

Binance Delist Duyurusu!

Binance, en son incelemelerinin bir sonucu olarak, 22 Aralık 2022 itibariyle, belirtilen dört token için tüm alım satım çiftlerini listeden çıkaracağını açıkladı. Duyuruda belirtilen altcoinler şu şekilde:

  1. Mithril (MITH)
  2. Tribe (TRIBE)
  3. Augur (REP)
  4. Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST)

Kategorik olarak kaldırılan işlem çiftleri MITH/USDT, TRIBE/BUSD, REP/USDT ve BTCST/BUSD’dir. Her bir işlem çiftinde alım satım işlemi sona erdiğinde, borsa tüm açık alım satım emirlerini anında kaldıracaktır. Ek olarak, 23 Aralık saat 16:00’dan sonra para yatırma işlemleri artık kabul edilmeyecektir. Para çekme için son gün 23 Mart 2023, TSİ 04.00’e kadardır.

Binance Delist Edilecek Coinler
Binance Delist Edilecek Coinler

Binance, bu altcoinleri birçok hizmet listelerinden çıkardı.

Bu altcoinler spot piyasada kottan çıkarma işlemi sonucunda kripto para kredileri bölümünden çıkarılmaktadır. 16 Aralık 2022, 6:00 TSİ’de de, söz konusu altcoinler  rehinli teminat ve ödünç alınan mülkler listesinden çıkarılacaktır. 16 Aralık’ta ayrıca VIP Kredileri listeden kaldırılacaktır. 21 Aralık’ta Binance’in Hediye Kartından ve 19 Aralık’ta Simple Earn’den listeden çıkarılacaklar. Simple Earn’de, kullanıcılar “Esnek” konumları önceden kullanma seçeneğine sahiptir. Aksi takdirde, yukarıda belirtilen süre bu Esnek öğeler için otomatik olarak kullanılacaktır. Ardından, kullanıcıların Spot Cüzdanlarına eklenecektir.

Altcoin’ler Çakıldı!

Söz konusu durum, listeden çıkarılan kripto para birimlerinin fiyatında keskin bir düşüşe neden oldu. Öncelikle, Mithrill (MITH) değeri %20 düştü. Altcoinin değeri 0,012 dolardan 0,00994 dolara düştü. Öte yandan Tribe (TRIBE) yüzde 8 değer kaybı yaşadı. token değeri 0,23$’dan 0,21$’a düştü.

Bunların içinde en az değer kaybeden kripto para Augur (REP) oldu. Önceki 24 saatte, REP zar zor %2 düştü. 5,86 dolardan 5,47 dolara düştü. BTC Standard Hashrate Token (BTCST) ise en büyük kaybı yaşadı. BTCST %39,3 azaldı. Son 24 saatte 5,68 dolardan 2,93 dolara düştü. 3,25 dolarda, şu anda mütevazı bir şekilde toparlanıyor.

Binance Delist Gerekçeleri!

Borsanın herhangi bir tokeni listeden çıkarmasının kesin nedenini kesin olarak belirlemek zordur. Ancak borsa, potansiyel listeden çıkarma nedenlerinin aşağıdaki listesini sağladı:

  1. Grubun projeye bağlılığı
  2. Gelişim açısından etkinlik düzey ve kalitesi
  3. İşlem hacmi ve likidite
  4. Ağ esnekliği ve saldırı koruması
  5. Bir ağın veya akıllı sözleşmenin kararlılığı
  6. Halkla iletişim düzeyi
  7. Durum tespiti için periyodik taleplerimize yanıt verin
  8. Etik dışı, dürüst olmayan veya dikkatsiz davranış kanıtı
  9. Sürdürülebilir bir kripto ekosistemine katkı vermesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.