Haberler

Binance, Faaliyetlerini Rusya ve Komşu Ülkelerine genişletmek İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance, önde gelen haber ajanslarından biri olan Reuters’e göre, operasyonlarını Rusya ve komşu ülkelere genişletmeyi düşünüyor. Binance Doğu Avrupa direktörü Gleb Kostarev, şirketin mevzuatın izin verdiği her yerde bir lisans almaya çalıştığını belirtti ve faaliyetlerin diğer komşu ülkelere yayılabileceğini ima etti:

“Ukrayna, Kazakistan ve Özbekistan’daki kripto para birimlerine daha sadıklar ve yasaklamak yerine liberalleşmeye doğru ilerliyorlar.”

Kostarev’e göre yerel yatırımcılar, yıllık 5 milyar dolar kripto ticaret hacmine ulaşıyor.

Rusya’nın Kripto Para Düzenlemeleri

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Rusya kripto varlıklarla ilgili düzenlemelerini sıkılaştırdı. Rusya Merkez Bankası’nın bu hafta başlarında kripto varlıkları tamamen yasaklama önerisine yanıt olarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Maliye Bakanı Anton Chebeskov, kripto varlıklara yönelik kapsamlı bir yasağın gereksiz olduğunu söyleyerek böyle bir politikaya karşı çıktılar. Rus hükümeti ve diğer resmi kuruluşlar, son bilgilere göre kripto varlık kurallarına dahil edilecek ilkeler üzerinde de anlaşmaya vardı.

Yüzlerce kripto para birimi ile al-sat yaparak 10 komisyon indirimininden faydalanmak için Binance‘ye üye olabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.