HaberlerAltcoin Haberleri

Binance Fan Token Platformu Büyüyor: Yeni Ortaklık Duyuruldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsası Binance, Brezilya Serie A Futbol ligi ekiplerinden Santos FC ile ortaklık kurduğun duyurdu.

SANTOS Fan Token Listeleniyor

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance,  Brezilya Seria A liginin önde gelen kulüplerinden Santos FC ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 2021 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere yapılan ortaklık kapsamında Santos FC için resmi Fan Token ortağı, forma sponsoru ve eğitim kiti sponsoru iş birlikleri yer alıyor. Aynı zamanda Binance tarafından desteklenen Santos FC Taraftar Token (SANTOS), Binance Launchpool’da piyasaya sürülecek. Kullanıcılar 30 gün boyunca BNB havuzunda veya BUSD havuzunda SANTOS token’larını toplayabilecekler.

Binance borsası, 26 Kasım TSİ 16.00’da stake işlemlerinin başlatılayacağını belirtti. Ayrıca farming periyodu, 27 Kasım TSİ 03.00’dan başlatılarak 26 Aralık sonuna kadar olacak. Binance, SANTOS‘u 1 Ocak 2022 TSİ 14.00’da listeleyeceğini duyurdu.

Listeleme ile birlikte kullanıcılar SANTOS taraftar token’ı şu alım satım çiftlerinde alıp satabilecek: SANTOS/USDT, SANTOS/BTC, SANTOS/BRL ve SANTOS/TRY.

Santos FC Resmi FanToken’ı (SANTOS), taraftarlara favori kulüpleriyle etkileşim kurmaları için devrim niteliğinde yeni yollar arayan bir program token’ıdır. SANTOS; tüm Binance kullanıcıları için Launchpool aracılığıyla dağıtılacak ve daha sonra sport, banka kartı satın alma ve P2P aracılığıyla sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Lazio Fan Token (LAZIO) Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Binance Fan Token Platformu Büyüyor!

Geçtiğimiz ay ilk lansmanını LAZIO ile gerçekleştiren Binance, Fan token atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. LAZIO fan token, listelenmesinin ardından kısa sürede 100 dolara inanılmaz bir fiyat artışı kaydetmişti. Daha sonra PORTO Fan Token platforma dahil edildi. SANTOS ile birlikte fan token platformu katılımcılarını artırırken Binance, Fan Token alanındaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.