Haberler

Binance, Kripto Tarihinin En Büyük Fon Yatırımını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, blockchain teknolojisinin benimsenmesini geliştirmek adına 1 milyar dolarlık fon başlattığını duyurdu. Binance, Twitter üzerinden yaptığı duyuruya göre kripto tarihinin en büyük yatırımlarından birine başlayacağını duyurdu.

Binance’tan Tarihi Yatırım

Binance Smart  Chain ağı piyasaya çıktığında BSC üstünde dApps oluşturmayı desteklemek için tasarlanmış 100 milyon dolarlık BSC Hızlandırıcı Fon başlatılmıştı. Bugün itibarıyla Binance, tüm kripto para birimi endüstrisinin en büyük finansman programını duyurdu. Yalnızca BSC’nin değil tüm blok zinciri endüstrisinin benimsenmesini sağlamak adına 1 milyar dolarlık fon başlatıldı.

Paylaşılan bilgilere göre fon  paylaşımı  4 ayrı kategoriye ayrlmış durumda. Bunlar 100 milyon dolar yetenek gelişimi, 100 milyon dolar teşvik programları, 300 milyon dolar geliştirici programları ve 500 milyon dolar yatırım ve tasarlama programlarına ayrıldı.

Yetenek Geliştirme Programı

Bu programda geliştirici topluluklarına rehberlik, eğitim, akademik burs, eğitim kampları, kriptografi, MPC ile ilgili blockchain yenilikleri konusunda Araştırma ve geliştirmeyi destekeleyen pakete toplam 100 milyon dolarlık fon ayrıldı. Bununla birlikte fikir birliği protokolleri, zincirler arası ve çok zincirli altyapı, RegTech ve Deep Analytics ve daha fazlası gibi önemli noktalar ele alınacak.

Likidite Teşvik Programı

Geleneksel finansal piyasalardan ve kriptodan katılımteşvik etmek adına birden fazla program yürütülme kararı alındı. Yenilik, TVL, aktif kullanıcılar veya işlem hacmine dayalı belirli protokollere likidite ödülleri sağlanacak. Örneğin, Q4’te Advanced DeFi, BSC ekosistmeindeki en zorlu dApp’lerden biridir ve MCDEXio ve Derifinance gibi türev projeleri bu likidite ödül programına katılan pilot çalışmalar olacaktır. DeFi protokollerinde daha fazla likidite sağlamak için profesyonel yatırımcılar ve kurumlara esneklik sağlanacak.

Geliştirici Programı

Geliştiriciler 300 milyon dolarlık destek ile teşvik edilecek. Bunun 100 milyon doları bölgesel ve küresel hackathone’lar düzenlemek için kullanılırken beyaz şapkalı bilgisayar korsanları hata ödül programlarından yararlanabilecek. Geliştirici konferansları düzenlenip mevcut ana akım geliştirme programları desteklenecek. MVB programı şimdiden en iyi teşvik programlarından biri haline gelmek için mücadele edecek.

200 milyon dolar, MVB’yi genişletmek ve 100 yenilikçi dApp’i desteklemek için kullanılacak. BSC’nin üzerinde inşa edilecek altyapı, üst düzey sermayeden mentorluk ve BSC çekirdek ekibinden destek alacak.

Yatırım ve Tasarlama Programları

Bu program ana akım benimsenmeyi hızlandırmak ve finansal altyapılarda aksamaları gidermek için kullanılacak. Bu fon, merkezsiz oyun, metaverse, sanal gerçeklik, yapay zeka ve BSC ile sınırlı olamayacak. Aynı zamanda tüm blok zinciri altyapısını destekleyen finansal hizmetleri büyütmek adına kullanılacak.

Binance, kuruluşlara iş birlikleri ile yatırım fonu, gerçek hayattaki kullanım durumları için ölçeklendirme ile blok zinciri ve mevcut teknik-finansal sektörlerin arasındaki boşluğu kapatacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.