Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Binance Listelemesi Bu Altcoini Uçuşa Geçirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsaları sürekli yeni kripto para birimlerini listelemeye devam ediyor. Bilindiği üzere borsa listelemeleri listelenecek coin artışı için önemli bir nedendir. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance borsası, bugün yeni bir listeleme haberi duyurdu. Listeleme duyurusuyla birlikte bu altcoin uçuşa geçti.

Binance Listeleme Duyurusu RAD Coini Uçurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kısa bir süre önce yaptığı  duyuruyla birlikte yeni bir altcoin’i listeleyeceğini açıkladı. Binance, Radicle‘ı (RAD) listeleyeceğini duyurmasının arkasından RAD fiyatı %80’in üstünde artış kaydetti.

Altcoin fiyatı listeleme duyurusuyla birlikte  artış başlattı ve kısa süre içinde yaklaşık %80’lik bir artışla 16.1 dolar seviyesine kadar ulaşmayı başardı.

Binance tarafından yapılan listeleme duyurusu şu şekilde;

“Binance, Radicle’ı (RAD) listeleyecek ve RAD/BTC, RAD/BNB, RAD/BUSD ve RAD/USDT tecim çiftleri için 07.10.2021 tarihinde alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak RAD’ı borsaya yatırmaya başlayabilir. RAD için para çekme işlemleri 08.10.2021 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullananların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar gerçek durumu para çekme sayfasında görebilirler.

Uyarı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli kripto paraları seçmek için elinden gelenin en iyisini meydana getirecek. Ancak ticari kayıplarınızdan görevli olmayacak. Desteğiniz için teşekkürler!”

Radicle Coin(RAD) Nedir?

Radicle (RAD), kendisini “yazılım ortaklaşa iş için açık kaynaklı, topluluk liderliğindeki ve kendi kendini sürdüren bir ağ” olarak tanımlayan bir proje olan Radicle’a güç veren bir Ethereum token’ıdır. RAD coin, oylama ve teklifler yöntemiyle yönetişimin yanı sıra Radicle akıllı sözleşmeleriyle etkileşime girerken daha düşük yada sıfır ücret sağlayabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.