Altcoin Haberleri

Binance LUNC yakım kararını duyurdu, LUNC fiyatı anında fırladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mayıs ayında çöküş yaşayan ve dolaylı olarak Bitcoin’in (BTC) ve kripto para piyasalarının da bu çöküşe ortak olmasına neden olan Terra blok zincirinin yerel token’ı LUNC, Terra kurucusu Do Kwon hakkında Interpol’ün kırmızı bültenle arama kararı çıkarmasıyla birlikte sert düşüş yaşadı. Gelen düşüşlerle birlikte endişelendiren LUNC tarafında kritik bir gelişme yaşandı ve işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, LUNC spot ve marjın alım satım işlemlerinden sağlanacak tüm işlem ücretlerinin LUNC yakım adresine gönderileceğini duyurdu.

BINANCE’TAN GELEN YAKIM AÇIKLAMASI

Binancetan Gelen Yakim AciklamasiBinance daha önce yakım mekanizması için katılım seçeneği sunma yolunu tercih etmişti. Yani LUNC işlemlerinde gerçekleştirilecek yakım, kullanıcıların isteğine bağlı olarak yapılacak ve tüm işlemlerde otomatik şekilde yakım uygulanmayacaktı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu karardan vazgeçtiklerini duyurdu ve bunun sebepleri de LUNC topluluğunun memnuniyetsizliği, geliştirmenin biraz zaman alacak olması ve etkili bir çözüm olmayacağı olarak sıralandı. Alınan son kararla birlikte Binance üzerinde LUNC/BUSD ve LUNC/USDT spot ve marjin işlem çiftlerinden sağlanacak alım satım ücretlerinin tamamı yakılarak dolaşımdan çıkarılacak.

LUNC FİYATI FIRLADI

Lunc Fiyat Yukselis

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yaptığı açıklamada, “Bu, tüm kullanıcılara karşı adil olmamızı sağlayacak. Alım satım deneyimi ve likidite aynı kalırken, Binance topluluğun istediği gibi LUNC arzının azalmasına katkıda bulunabilecek” sözlerini dile getirdi. Binance’tan gelen açıklamadan kısa bir süre sonra LUNC fiyatında yaklaşık yüzde 40 oranda artış yaşandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.