Altcoin HaberleriHaberler

Binance Smart Chain (BSC) Tabanlı Altcoin’de İnanılmaz Artış!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ekim ayı ile birlikte Kripto para piyasası’nda, mütevazı projeler diyebileceğimiz bazı altcoin’ler de inanılmaz fiyat artışları yaşandı. Fiyat artışları gösteren projelere bakıldığında BSC tabanlı altcoinler dikkati çekti. Bu altcoin’ler arasında yerini alan bir başka proje de Centric Swap oldu. CNS 1 Ekim tarihinden bu yana inanılmaz artış kaydetti.

CNS Coin’de İnanılmaz Yükseliş

Centric Swap, 1 ekim tarihinde CMC verilerine göre 0.00015 dolar seviyelerindeyken 2 fafta içinde başından sıfır atarak 0.0017 dolara kadar tırmandı. CNS, ekim ayının başından bu yana %1000’in üstünde bir yükseliş hareketi kaydetti. Ancak yükseliş trendi ne kadar hızlıysa düşüş de aynı derecede oldu. 15 günlük rallinin arkasından üç günde neredeyse ay başı başlangıç seviyesine yaklaşan CNS, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 0.00075 dolardan alım satım işlemi görüyor ve düşüş evresi devam ediyor.

Cns Grafik
Cns Grafik

CNS, Centric ağının yerel kripto para birimidir ve Binance Smart Chain‘de opere edilir. Centric Network, kripto para benimsenmesinin önündeki en büyük engellerden kabul edilen fiyat oynaklığına çözüm bulmak adına tasarlanmıştı. Peki CNS, yükselişini tetikleyen etken nedir?

CNS Coin Neden Yükseldi?

Centric Swap, son zamanlarda yaptığı ortaklık ve anlaşmalarla beraber Absolute WOrl TTS şeklinde dizi şirket, müşterilerine ödeme seçeneği olarak sunması CNS’nin yükselmesinde önemli bir etken oldu.

Öte taraftan temmuz ortasında Centric Swap, Tron ağından Binance Smart Chain‘e taşındı. Bu adım, erişim kapsamının genişlemesine destek oldu. Ayrıca Binance’in kısa süre önce ekosistemini geliştirmek adına 1 milyar dolarlık yatırım yapacağı, yükselişin en önemli sebeplerinden biri oldu.

Binance’in 1 milyar dolarlık yatırımı BSC ağında etkinlik sürdüren altcoin’leri büyük seviyede potansiyel ralliye sürükleyebilir. Bu açıdan uzmanlar da BSC tabanlı kripto paraların dikkatle takip edilmesi gerektiğine inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.