HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Binance, Ukraynalı Sığınmacılar İçin Kripto Kart Uygulaması Başlattı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, Ukraynalı sığınmacılar için kripto kart uygulaması başlattı. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance bugün, çatışmalar nedeniyle Ukrayna’dan Avrupa Ekonomik Alanı (AEA) ülkelerine kaçmak zorunda kalan tüm mevcut ve yeni Binance müşterilerine sunulacak Binance Mülteci Kripto Kartının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Binance kartı için Contis işbirliği yaptı. Binance Mülteci Kripto Kartı ile ülkelerinden kaçmak zorunda kalan Ukraynalılar kripto ödemeleri gönderip alabilecek ve ayrıca Avrupa Ekonomik Alanında kart ödemesi kabul eden işletmelerde alışveriş yapabilecekler.

Binance, Ukraynalılar İçin Mülteci Kripto Kartını Başlattığını Duyurdu

Binance, Ukraynalı Sığınmacılar İçin Kripto Kart Uygulaması Başlattı!
Binance, Ukraynalı Sığınmacılar İçin Kripto Kart Uygulaması Başlattı!

Binance, Avrupa Ekonomik Alanı’ndaki Ukraynalı mültecilere para transfer etmeleri, almaları ve satın almaları için bir mekanizma sağlamak için Rotary ve Palianytsia dahil olmak üzere bir dizi kuruluşla işbirliği yaptığını söyledi.

Kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından doğrulanan kartın kullanıcıları, kripto işlemlerine (BUSD) erişmenin yanı sıra Binance USD şeklinde Binance’den finansal destek alacaklar. Üç ay boyunca bu kullanıcılar, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından önerilen bağış düzeyi olan 75 BUSD alabilecekler.

Binance Charity İcra Direktörü Helen Hai şunları söyledi:

Ukrayna için böylesine zor bir zamanda, acil finansal ihtiyaçları olan insanlara yardımcı olmak için hızlı, ucuz ve güvenli bir fon transfer etme yolu sunulduğu için kripto paraların yararlı bir araç olduğu çok açık.

Binance Ukrayna Genel Müdürü Kirill Khomyakov şunları söyledi:

Bugüne kadar yaklaşık dört milyon insan Ukrayna’yı terk etti. Savaştan zarar gören ve evlerini terk etmek zorunda kalan insanlara yardım etmek bizim sorumluluğumuzdur. Binance Mülteci Kartı Ukraynalıların Binance ve diğer hayır kurumlarından yardım almasına ve gerekirse diğer cüzdanlardan kripto para birimi almasına izin verecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.