Haberler

Binance US, AMP’yi Delist Edecek!

Binance'in ABD bölümü Binance US, SEC'in menkul kıymet olarak sınıflandırdığı AMP'yi listeden kaldıracak.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance US, AMP’yi delist edecek. Binance’in ABD bölümü Binance US, SEC’in menkul kıymet olarak sınıflandırdığı AMP’yi listeden kaldıracak.

Binance AMP’yi menkul kıymet olarak sınıflandıran ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD şubesinin AMP’yi listeden çıkaracağını açıkladı.

Binance ABD tarafından yayınlanan bir açıklamada, borsanın federal yetkililerin talimatlarına uyarken her zaman açıklığı desteklediğini vurguladı.

Borsa, projelerin liste standartlarını karşılamaya devam etmesi gerektiğini ve bunları Dijital Varlık Risk Değerlendirme Çerçevesi parametreleri dahilinde dikkate aldıklarını belirtti. Artık bu potansiyeli karşılamayan dijital varlıklar için kapsamlı bir araştırma yapıldığını ve bunun sonucunda listeden çıkarılıp çıkarılmayacağı kararlaştırıldı.

Listeleme ve delist etme işlemlerinin mevzuat değişikliklerine uygun olarak gerçekleştirildiği, açıklamada ayrıca vurgulandı.

Binance US’e göre, SEC’in Coinbase şikayetinde menkul kıymetler olarak sınıflandırdığı dokuz kripto para biriminden platformda yalnızca AMP listeleniyor.

Binance, AMP’yi 15 Ağustos 2022 itibariyle delist edeceğini söylese de, düzenleyicinin kararına göre yeniden listelenebileceğini de açıkça belirtti.

Binance US tarafından yayınlanmasının ardından varlığın değeri bir miktar düştü.

AMP’nin yazı yazılırken fiyatı 0,00906902 ABD dolardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.