Borsa HaberleriHaberler

Binance’den ABD’deki Kullanıcılara Binance Pay Müjdesi

Binance tarafından sunulan bir hizmet olan Pay, ABD kullanıcıları sıfır ücretle kripto para göndermesini ve almasını sağlayan Binance Pay'i kullanıma sundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kullanıcıların hızlı ödüllerle ve ücretsiz kripto para gönderip almalarını sağlayan Pay, Binance’in ABD bölümü Binance US tarafından tanıtıldı. Binance.US’a göre en sık talep edilen işlev, Binance’te zaten bulunan Pay işlevidir.

ABD’li Kullanıcılara Binance’ten Ödeme Duyurusu Aldı

Hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kullanıcıların işlem ücreti ödemeden kripto para göndermesine, talep etmesine ve almasına olanak tanıyan yeni bir araç olan Pay’i duyurdu. Binance US, Binance’in ABD bölümüdür.

13 Aralık’ta özellik, Binance’in yalnızca ABD’deki yan kuruluşunun mobil uygulamasının kullanıcılarına sunuldu. Resmi bir blog gönderisine göre, Pay’in bir web sürümü de “yakın gelecekte” erişilebilir olacak.

Temassız, sınırsız ve güvenli bir bitcoin ödeme sistemine Binance Pay adı verilir. Binance Pay’i kullanarak dünyanın dört bir yanındaki akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza kripto para gönderip alabilirsiniz. Binance Pay, işlem maliyeti olmamasının yanı sıra anında işlem gerçekleştirme, talep yönetimi, işlem geçmişi, kişi senkronizasyonu ve iletme ve işlem geçmişi sağlar. Bitcoin (BTC) ve Ethereum gibi piyasa değeri açısından en büyükleri de dahil olmak üzere yaklaşık 150 kripto para birimi Pay (ETH) tarafından desteklenmektedir.

Binance Pay’in ana avantajı, mobil cihazlar aracılığıyla kripto para göndermek ve almak için hızlı, güvenli ve sınırsız bir yöntem sağlamasıdır. Kullanıcılar, e-posta adreslerini, telefon numaralarını, Pay ID’lerini veya Binance ID’lerini (UID) kullanarak hiçbir gaz ücreti ödemeden arkadaşlarına ve ailelerine bitcoin gönderip alabilir.

Binance

ABD, büyük bir müşteri ihtiyacını karşıladığını ve Binance’te zaten mevcut olan Pay’in en çok talep edilen hizmet olduğunu iddia ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.