HaberlerNFT Haberleri

Birleşik Krallık, Stablecoin’leri Düzenleme ve NFT’yi Başlatma Planlarını Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birleşik krallık, stablecoin’leri düzenleme ve NFT’yi başlatma planlarını duyurdu. İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, İngiltere’yi kripto dostu bir BT merkezi yapmak için stabilcoinleri düzenlemeyi ve NFTyi başlatmayı açıkladı.

Maliye Bakanlığı tarafından Pazartesi günü yapılan açıklamaya göre ülke, doğru kurallarla daha verimli bir ödeme seçeneği sunabileceklerini belirterek, stabelcoinleri geçerli bir ödeme şekli olarak kabul etmek istiyor. Sunak, NFT’nin lansmanını da destekledi: “Yarının işlerini ve yarattıklarını burada, Birleşik Krallık’ta görmek istiyoruz ve etkin bir şekilde düzenleyerek onlara uzun vadeli düşünmek ve yatırım yapmak için ihtiyaç duydukları güveni verebiliriz.”

Bakanlığın resmi Twitter hesabındaki bir açıklamaya göre, eylem “İngiltere’nin kripto varlıklarına yönelik atmaya hazır olduğu ilerici adımları” gösteriyor. Bu yaz, söz konusu NFT’nin ilk piyasaya sürülmesi Planlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.