Borsa Haberleri

Bitci Kripto Para Borsası Detaylı İnceleme

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitci Kripto Para Borsası, Türkiye merkezli bir kripto para borsasıdır. Ağustos 2018’den beri aktiftir. Platformun Coinmarketcap’a göre 24 saatlik işlem hacmi 2.971.458 USD idi. Bu platformun potansiyel bir yatırımcıya uygun bir seçim olması için ticaret hacminin gerçekten önemli ölçüde artması gerekiyor.

Bitci Detaylı İnceleme

Bitci‘nin çok sayıda farklı işlem çifti vardır. Daha egzotik altcoinlerin çoğu burada da destekleniyor. Elbette burada aynı madalyonun iki yüzü var. Olumlu bir kayda göre, çok sayıda desteklenen kripto, en spesifik altcoin tüccarının bile bu platformda kalabileceği ve tüm özel ticaret ihtiyaçlarını karşılamak için başka bir yere bakmak zorunda kalmayacağı anlamına gelir.

Öte yandan, bu aynı zamanda burada ticaret yapmak için daha fazla dolandırıcılık parası olabileceği anlamına da gelebilir. Daha az sayıda desteklenen kriptoya sahip borsalar, genellikle yalnızca tümü sayısız durum tespiti sürecine tabi olan ve çoğu durumda uygun şekilde incelenen daha büyük kripto projelerini destekler. Yeni başlatılan bir altcoin aynı incelemeye tabi tutulmaz.

Mobil Destek

Çoğu kripto tüccarı, masaüstünün ticaretleri için en iyi koşulları sağladığını düşünüyor. Bilgisayarın daha büyük bir ekranı vardır ve daha büyük ekranlarda, çoğu tüccarın alım satım kararlarını dayandırdığı önemli bilgilerin çoğu aynı anda görüntülenebilir. Ticaret grafiğinin görüntülenmesi de daha kolay olacaktır.

Ancak, tüm kripto yatırımcıları alım satımları için masaüstü bilgisayarlara ihtiyaç duymaz. Bazıları kripto ticaretini cep telefonları üzerinden yapmayı tercih ediyor. Bu tüccarlardan biriyseniz, Bitci‘nin ticaret platformunun da mobil uyumlu olduğunu öğrenmekten mutluluk duyacaksınız.

Neden bu kadar çok borsa ABD vatandaşlarının onlarla hesap açmasına izin vermiyor? Cevapta sadece üç harf var. S, E ve C (Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu). SEC’in bu kadar korkutucu olmasının nedeni, ABD’nin, yabancı şirketler de ABD’de (SEC ile) kayıtlı olmadıkça, yabancı şirketlerin ABD yatırımcılarını talep etmesine izin vermemesidir.

Yabancı şirketler yine de ABD yatırımcılarını talep ederse, SEC onlara dava açabilir. SEC’in kripto borsalarına dava açtığına dair birçok örnek var, bunlardan biri EtherDelta’yı kayıtsız bir borsa işlettiği için dava etmesiydi. Başka bir örnek, Bitfinex’e dava açtıklarında ve stablecoin Tether’in (USDT) yatırımcıları yanıltıcı olduğunu iddia ettiklerinde oldu. Daha fazla davanın takip etmesi çok muhtemeldir.

Bitci‘nin ABD’li yatırımcılara izin verip vermediği belli değil. Hüküm ve Koşullarını okuduk ve ABD’li yatırımcılara yönelik açık bir yasak bulamadık. Yine de ABD’li yatırımcıları Bitci’de alım satımlarının kabul edilebilirliği konusunda kendi görüşlerini oluşturmaya çağırıyoruz.

Bitci Ticaret Görünümü

Her ticaret platformunun bir ticaret görünümü vardır. Alım satım görünümü, belirli bir kripto para biriminin fiyat tablosunu ve mevcut fiyatının ne olduğunu görebileceğiniz borsa web sitesinin bir parçasıdır.

Bitci platformunda ilgili kriptoyla ilgili sipariş verebileceğiniz alım satım kutuları da vardır ve çoğu platformda sipariş geçmişini de (yani ilgili kriptoyu içeren önceki işlemler) görebileceksiniz. Her şey masaüstünüzde aynı görünümde. Elbette, şimdi tarif ettiğimiz şeyin varyasyonları da var.

Genellikle, alım satım görünümünü kendi tercihlerinize göre uyarlamak için ayarları değiştirebileceğiniz birçok farklı yol vardır.

Bitci Ticaret Ücretleri

Her emir verdiğinizde, borsa sizden bir işlem ücreti alır. Alım satım ücreti normalde alım satım emrinin değerinin bir yüzdesidir. Birçok borsa alıcılar ve satıcılar arasında bölünür. Alıcılar, sipariş defterinden mevcut bir siparişi “alanlar”dır.

Bitci, sabit ücret dediğimiz şeyi alıyor, yani hem alıcılar hem de satıcılar aynı ücreti ödüyor: %0,20. Bu alıcı ücretleri, merkezi borsalar için sektör ortalaması ile oldukça uyumludur. Sektör ortalaması tarihsel olarak %0,20-0,25 civarındaydı, ancak şimdi yeni sektör ortalamalarının %0,10-0,15 civarında olduğunu görüyoruz.

Bitci, BTC-çekme başına 0.001 BTC’lik bir para çekme ücreti alıyor. Bu ücret, küresel sektör ortalaması BTC-çekme ücretlerinin biraz üzerindedir. Mevcut küresel sektör ortalama BTC çekme ücreti, BTC çekme başına 0,0006 BTC’nin biraz üzerindedir.

Bitci Para Yatırma Yöntemleri

Platforma kripto para yatırmanın yanı sıra Bitci, fiat para yatırmanıza da izin veriyor. Ancak, yalnızca banka havalesi yoluyla (kredi veya banka kartı değil).

Bu ticaret platformunda itibari para yatırma işlemlerinin mümkün olduğunu gören Bitci, yeni kripto yatırımcılarının heyecan verici kripto dünyasına yolculuklarına başlayabilecekleri bir ticaret anlamına gelen “giriş seviyesi ticareti” olarak nitelendiriliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.