Haberler

Bitcoin 43 Bin Dolara Düştü, Ethereum 3 Bin Doları Korumak için Savaşıyor

Kripto piyasasının çoğu şu anda kırmızı renkte, bitcoin 1.000 dolardan fazla düşerken ethereum 3.000 doların üzerinde kalmaya çalışıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin 44.000 doların üzerinde kalamadı ve sonraki saatlerde 3.000 doların üzerinde kayıp yaşadı. Altcoinler de kırmızıya döndü, <ahref=”https://coinnewstr.com/ethereum/”>Ethereum 3.000 doların üzerinde kalmaya çalışıyor ve Binance Coin, Cardano, Solana ve daha fazlasından diğer günlük düşüşleri devam ediyor.

Bitcoin 40 bin dolara düştü!

Yaklaşık bir hafta önce, bitcoin ayı piyasası gelmeden önce yaklaşık 46.000 dolar ile beş haftanın en yüksek seviyesini gördü. Sonuç olarak, varlık bu haftanın sonlarında 50 günlük hareketli ortalamanın (42.000 $) altına tekrar düştü.

Ancak, bir miktar değer kazanmaya başladı ve bildirildiği gibi dün 44.000 doların üzerine çıktı. Hatta 45.000 dolara kadar yaklaştı, ancak bu seviyeye meydan okumadan önce ufak bir durgunluk yaşadı.

O zamandan beri, BTC 44.000 dolar civarında biraz dalgalandı ve birkaç düşüşle 43.000 dolara düştü. Bununla birlikte, piyasa değeri hala 800 milyar doların üzerinde seyrediyor.

New York Menkul Kıymetler Borsası’ndan gelen en son örnekle birlikte, eski finans şirketleri arasında artan benimsenme haberlerine rağmen düşüş haberleri geliyor.

Ethereum 3.200 dolara kadar yükseldi ancak yukarı doğru devam edemedi. Son 24 saat içinde, ikinci en büyük kripto biraz ivme kaybetti ve şimdi 3.000 doların üzerine yükselmek  için savaşıyor.

Benzer günlük %6-10 düşüşler Binance Coin, Ripple, Cardano, Solana, Avalanche, Terra ve Polkadot’tan geliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.