Analiz

Bitcoin Analizi: BTC’de Bu Seviyelere Dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin, Ekim ayında yakaladığı momentumu, boğaları yardımıyla korumayı başardı. Kasım ayının ilk gününde pozitif bölgeyi koruyan BTC, üst üste üçüncü haftalık kapanışı 60.000 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde tutmayı başardı.

Bitcoin (BTC) Analizi

Bitcoin, 200 SMA’lık önemli bir destekte tutunarak boğaların alçalan paralel kanal mücadelesinde zafer elde etti. BTC fiyatı, baskın grafik modelinin ortalarındaki 59.411 dolarlık ani desteğin akabinde 60.849 dolara tırmandı. Bitcoin’in bu düzey altına düşme ihtimalinde 200 günlük Basit Hareketli Ortalama seviyesindeki 56.813 dolara bir hareket beklenebilir. Bu destek bölgesi Bitcoin boğalarının savunması adına oldukça önemlidir. Devam eden düşüş trendinde BTC/USD paritesi 52.830 dolarlık destek duvarını tetikleyen büyük satış emirleri görebilir.

Öte taraftan yukarı yönlü hareketin devamınde BTC, 67.000 dolar kontrol etmek adına ivme yakalayabilir. Buranın üstünde yakalanan momentum 70.000 dolar ve sonrasında 100.000 dolarlık seviyelerin görülmesine olanak tanıyabilir.

Lider kripto Para Bitcoin 13 Yaşında

Satoshi Nakamoto tarafından 31 Ekim 2008 tarihinde Bitcoin Whitepaper‘ını yayınlanan Bitcoin,  3 Ocak 2009’da 0.0008 dolarlık başlangıç fiyatıyla piyasaya sürüldü. Bitcoin, o zamandan bu yana yaklaşık olarak %375.000.000’lik artış ile 66.930 dolarlık ATH seviyesine ulaştı. Bazı analistler amiral geminin her düşüşünde kıyametler koparırken BTC sahipleri düzeltmeler ve ayı piyasaları ile mücadelesini sürdürdü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.