Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Balinaları Oldukça Hareketli: BTC Fiyatı Yükselir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Veri analitiği şirketi CryptoQuant’ın verilerine göre Bitcoin balinaları, varlıklarını spot borsalardan türev borsalara gönderdiği ve burada pozisyon oluşturduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde rallisini rekor ile taçlandıran Bitcoin 66.930 dolar seviyesine kadar çıkmıştı. Gerçekleşen ATH sonrası BTC, bir düzltmeye gitse de 60.000 dolar üzerinde tutunmayı başardı.

Bitcoin Balinaları Oldukça Hareketli

Bitcoin balinaları varlıklarını spot borsalardan türev borsalara taşıyor. Buradaki ilgili gösterge, spot borsalardan türev borsalara aktarılan toplam kripto para miktarını gösteren tüm borsalardan türev borsalara akış ortlamasıdır.

Bununla birlikte göstergenin kıymeti düştüğünde BTC fiyatı bir zirve yapmış benzer halde hareket ederek aşağı yönlü trend izledi. Bu bağlamda grafikte görüldüğü suretiyle mevcut eğilim, balinaların yeni birikim aşamasındaki başlangıç aşamasını temsil ediyor. Sonuç olarak balina hareketleri, boğa piyasasını işaret ediyor.

BTC Fiyatı Yükselir Mi?

Lider kripto para BTC, geçtiğimiz aya göre %50’nin üzerinde artış kaydetmeyi başardı. Bitcoin fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından düşüşe geçti. Ancak Bitcoin balinalarının birikim aşamasına girmesi BTC fiyatının tekrardan yükselmesine ve tüm zamanların en yüksek seviyesini geliştirmesine katkı sağlayabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.