Bitcoin Haberleri

Bitcoin Balinasından Büyük Satış: Tam 1.500 BTC Sattı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elde edilen verilere göre en büyük 3 Bitcoin balinalarından biri, fiyatı 54.300 dolardan 1.500 BTC sattı. Balina, 50 bin doların üstündeki son ralli sırasında yüksek kazanç elde etmiş oluyor. Coinmarketcap  verilerine göre, son yedi gün içinde Bitcoin’in fiyatı %20’nin üzerinde artış gösterdi. Lider kripto para birimi Bitcoin’in yaptığı sert yükseliş Bitcoin balinasını iştahlandırmış olabilir.

Üçüncü En Büyük Bitcoin Adresi

Bitinfocharts’a göre üçüncü en büyük Bitcoin adresi şu anda ortalama 108.265 BTC’ye sahip durumda. Ancak görünen o ki, balina varlığı bir miktar kar elde etmenin yada riskini bir dereceye kadar azaltmanın zamanının geldiğine karar verdi.

Adres, bugün yaklaşık 81,5 milyon dolar değerinde bir işlemle 1.500 BTC‘yi 54.300 dolardan elden çıkardı. Bu satış bir CryptoQuant analisti tarafınca paylaşıldı ve meydana getirilen açıklamalarda “Bu balina, Eylül ayının başlarındaki düşüşten bu yana ortalama 45 bin dolar yaklaşık 4.980 BTC aldı, o zamandan beri 4.500 BTC sattı ve toplam 28,5 milyon dolar kar elde etti.” sözleri kullanıldı.

Konuyla ilgili olarak CryptoPotato analisti Daniel Joe ise şunları belirtti:

Özellikle BTC 55.000 ila 58.000 aralığına girerken birazcık daha oldukça satış bekleyebiliriz. Balina daha ilkin 50 bin ila 58 bin içinde 15.227 Bitcoin satın aldı, bu yüzden kırılma riskini azaltacaklarını yada küçük bir kâr elde edeceklerini düşünüyorum. Balina net alıcı olduğundan hala küçük satışlar yapıyor.

40.000 Dolar Seviyelerinden Yüklü BTC Alımı

Gerçekten de veriler değerlendirildiğinde bu, balinanın toplam varlığının yalnız küçük bir kısmını işaret ediyor. Adres son zamanlarda Eylül ayındaki düşüş esnasında 40.5 bin dolardan yaklaşık 13 milyon dolar değerinde BTC satın aldı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.