HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) ve Litecoin (LTC) fiyat analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) Binance Coin (BNB) ve Litecoin (LTC) fiyat analizi. Bitcoin ve Ethereum tarafından yeni ATH’lerin piyasaya sürülmesiyle piyasa yükselişe geçti. Bazı kripto varlıkların fiyatları yükselse de bazı altcoinler de bir miktar değer kaybetti.

9 Kasım 2021 sabahının erken saatlerinde gelen Bitcoin ATH, kripto para piyasasını yeniden etkinleştirdi. En iyi kripto para birimi yeni bir zirveye ulaştıktan hemen sonra, Ethereum da yükseliş görünümünü ayarladı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini belirledi.

BTC/USD

Bitcoin, Ekim ayında yüksek bir fiyat performansı gösterdi ve Kasım ayı başlarında fiyat artışını sürdürdü. Bitcoin, son 24 saatte 66.000 $ fiyat seviyesinden yükseldi ve 68.500 $ fiyat seviyesine yükselerek yeni bir ATH kaydetti. Kaydedilen ATH’sinden kısa bir süre sonra, Bitcoin küçük bir düzeltme ile geri düştü ve tekrar 66.800 $ fiyat seviyesinde işlem görmeye başladı. Sosyal medya platformlarındaki birçok kripto para birimi analisti, önde gelen kripto para biriminin önemli bir psikolojik direnç seviyesi olan 70.000 dolarlık fiyat seviyesini kırmaya çok yakın olduğunu ve bunun ötesinde daha yüksek bir değer artışının tetiklenebileceğini iddia ediyor.

BNB/USD

Son 24 saat içinde BNB alımlarında hafif bir düşüş oldu ve kripto varlıkları bir miktar değer kaybetti. Gün içerisinde yüksek volatiliteli fiyat hareketlerini kaydeden Binance Coin, gün içerisinde fiyat artışları gerçekleştirerek 656$ fiyat seviyesinden işlem görmeye başladı. Ancak BNB bu değerlenmeyi sürdüremedi ve hafif bir düşüşle 637$ fiyat seviyesinden işlem görmeye başladı.

LTC/USD

Kripto para piyasasının en eski kripto varlıklarından biri olan Litecoin, kısa sürede ivme kazanmış ve yaklaşık %20 değer artışı elde etmiştir. LTC, son 24 saat içinde 225$ fiyat seviyesinden 264$ fiyat seviyesine yükseldi. Bitcoin (BTC) Binance Coin (BNB) ve Litecoin (LTC) fiyat analizi Son 24 saatteki yükselişin aksine LTC, önceki dönemdeki birçok yeni projeden daha düşük bir fiyat performansı göstererek ATH (LTC ATH: $410.26-CoinGecko) seviyesine ulaşmaktan çok uzaktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.