Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC) Düşüyor, Kripto Para Piyasası Dengeleniyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde tüm zamanların en büyük seviyesine ulaşan Bitcoin (BTC), yüzde 5 değer kaybederek 62.000 seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin Vadeli ETF onaylarının rüzgarıyla değerlenen BTC, 5.000 dolara yakın değer kaybı yaşadı. yaşadı. Peki Bitcoin kayıpları, kripto piyasası için ne anlama geliyor? gelin birikte inceleyelim.

Bitcoin (BTC) Destek Mücadelesini Sürdürüyor!

Lider Bitcoin, Tüm zamanların en büyük seviyesine ulaştıktan sonrasında fiyat 64.900 bölgesinde bir destek oluşturmuştu. Ancak gelen kazanç satışları fiyatın yeniden 62.000 dolara düşmesine sebep oldu. Kayıpların %5’e ulaşması kripto para piyasası adına şimdilik beklenmeyen bir durumdu. Ancak bir fiyat düzeltmesinin büyük zirveden önce gelmesi bekleniyordu. Yani bu geri çekilme eğer başarıya ulaşmış bir destek oluşturabilirse Bitcoin (BTC) tahmin ettiğimizden daha yüksek bir zirve oluşturabilir.

Bitcoin Neden Dusuyor

Kripto Para Piyasası Dengeleniyor!

Bitcoin, korku ve açgözlülük endeksi 85 seviyesine kadar çıktı. Geçmişte 95 bölgesine kadar yükseldiğine tanık olmuştuk bu duruma göre yükseliş hareketi devam edecek şeklinde görünüyor. Bunun için kar satışlarının da durulması gerekir. Daha pozitif yönde haberlerin gelmesi, mesela Tether üstündeki baskının azalması bu hareketin tetikleyicisi olacak.

Altcoinler, Bitcoin’in yaşamış olduğu geri çekilmeyle birlikte nefes almaya başladı. Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesin ulaştı. Benzer şekilde Solana (SOL) %12’nin üstünde kazanç getirdi. Bitcoin ve Ethereum‘da gelen düzeltmelerin piyasanın dengelenmesine katkı sağlıyor. Bitcoin yükselişi sırasında iyice baskılanan altlar nihayet yükselişine başlayabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.