Analiz

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi İşte Kritik Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’in artış trendini koruması adına 47.500 dolar, tehlikeli netice bir düzey olarak kaydedildi. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), gün içinde 46.500 dolarlık destek seviyesini kontrol etti. Uzman analistler yükselişin devamı için 47.500 dolarlık noktayı işaret etti. Bitcoin’in artış trendini koruması adına 47.500 dolar, tehlikeli netice bir düzey olarak kaydedildi.

Bitcoin (BTC) Fiyatında Kritik Seviyeler

BTC/USD işlem çiftinde yükseliş trendinin hızlanması için Bitcoin fiyatının 9 günlük ve 21 günlük hareketli ortalamaların üzerine çıkması gerekiyor. BTC, an itibarıyla 46.500 dolarlık desteğin üstünde toparlanıyor. Günlük grafik, yatırımcıların derhal derhal 9 günlük MA’nın üzerine çıkamadığını gösteriyor. Buna nazaran Bitcoin fiyatı 46.000 dolar bölgesindeki destek seviyesini gene kontrol edebilir.

Bitcoin (BTC) Fiyat Tahminleri

Son 24 saatlik grafik verilerine nazaran BTC fiyatı 21 günlük MA’ya yaklaşıyor. RSI 55 ile etkisiz bölgeden kurtulup yukarı hareket ediyor. Bitcoin’in önündeki ilk tehlikeli netice dönemeç 48.000 dolar olarak belirtiliyor. Bununla birlikte 50.000 doların üstündeki net bir kırılmada 56.000 dolara kadar yükselişler görülebilir.

Bitcoin (Btc) Fiyat Tahminleri-Cointurk
Bitcoin (Btc) Fiyat Tahminleri-Cointurk

Öte taraftan Bitcoin 47.000 doların üstünde tutunamazsa aşağı yönlü ilk destek 46.000 dolarda konumlanırken keskin düşüş trendinde 40.000 doların altı kaydedilebilir. Lider kripto para Bitcoin’in fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 47.532 dolardan alım satım işlemi görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

BTC/USD Orta Vadeli Trend

Bitcoin 4 saatlik grafik verilerine nazaran önder kripto para yatay bir fiyat hareketi izliyor. Bununla birlikte Bitcoin fiyatı an itibarıyla 9 günlük ve 21 günlük hareketli ortalamaların altında bulunuyor. Bu seviyelerdeki bir düşüş hareketi ilk olarak 46.500 dolarlık noktanın gene ziyaret edilmesine yol açacaktır.

Bunun yanı sıra Bitcoin’in son zamanlarda görülen keskin toparlanma dolayısıyla 47.500 doların üstünde bir fiyat hareketi ihtimaller içinde gözüküyor. Ayrıca Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 seviyesinin altında konumlanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.