Analiz

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi: Son Düşüş Artış Sinyali Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC), 60.000 dolar kritik destek seviyesini kaybemenin ardından yeniden 60.00 dolar kritik destek seviesinin üzerine yükseldi.

Bitcoin’deki Son Düşüş, Yükselişin Sinyali mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin, son günlerde düşüş yaşamasına karşın teknik görünümde yükseliş eğilimini devam ettiriyor. Bu görünüme göre ani değer kayıpları, bir yükseliş sinyali olarak da kabul edilebilir. Bu yaklaşım, düşüşten önceki “long pozisyon” miktarları ile de desteklenebilir. Birçok uzman analist, son yaşanan düşüşün de, yükseliş öncesi fiyat hareketleri olduğunu belirtiyor.

Düzeltme hareketleri kaydetmeden gerçekleşen bir yükseliş hareketi, yükselişin bi evresinde büyük düşüşlere yol açabiliyor. Gerçekleşen bu ara düşüşler, daha uzun yükseliş periyodunun başlangıç sinyali olarak değerlendiriliyor.

Btcusdt

BTC, Destek ve Direnç Seviyeleri

Bitcoin, yukarı yönlü fiyat hareketlerinin devamı için 63.000 dolar fiyat seviyesinin üzerinde bir kapanış gerçekleştirmesi gerekiyor. yapması, Piyasa adına önemli olan bu kapanış seviyesi gerçekleşmez ise destek seviyesi  ilk olarak 58.000 dolar, sonrasında daha güçlü bir destek seviyesi olan 53.000 dolara geçiyor.

[ccpw id=”9919″]

Yazının kaleme alındığı sırada lider Bitcoin, CMC verilerine göre 1,13 trilyon dolarlık piyasa kıymeti ile 59.940 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.