Analiz

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası kırmızı bir gün ile seyrini sürdürürken devler küçük çaplı bir geri çekilme yaşadı. Bitcoin (BTC) 49.400 dolara yükselmesinin peşinden 47.000 dolarlık fiyat bandına gerilerken Ethereum‘da da benzer hareketler kaydedildi. Ripple (XRP), beklenen evmeyi yakalayamazken 1.10 doların üstündeki seyrine devam ediyor.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Geçtiğimiz hafta sonu lider  Bitcoin fiyatı 48.240 dolardan yukarı yönlü hareket edip 50.000 doları zorladı. Ancak BTC yükseliş hareketinin büyük hacimlerle desteklenmemesi boğaların direnç seviyesi denemesinde başarız olmasına yol açtı.

Bitcoin (Btc)-Cointurk
Bitcoin (Btc)-Cointurk

BTC ayıları alıcıların hamlesine yanıt verdi ve fiyatı iki saatlik EMA-55’in altına çekerek lideri geriye itti. Boğaların önümüzdeki seanslarda 50.000 dolar girişimi potansiyel olarak ihtimaller içinde görülürken bu şekilde bir hareket gerçekleştirilmedi. Bununla birlikte balinaların Bitcoin birikimi hamlesi, kısa vadede yükseliş beklentisini doğruluyor. Bitcoin fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 48.107 dolardan işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

En büyük altcoin Ethereum (ETH) ise son 24 saatlik süre diliminde 3.259 dolara dokunmasının peşinden geri çekilme yaşadı. Ayılar, Ethereum fiyatını 3.200 dolar altına itmeyi başardı. ETH boğaları, fiyatın iki saatlik EMA-55’in üstünde bir düzey kazanması adına mücadelesini sürdürüyor ama buna yakın başarı kaydedilemedi.

Ethereum (Eth)-Cointurk
Ethereum (Eth)-Cointurk

Uzmanlar, Ethereum için tehlikeli netice seviyeyi 3.300 dolar olarak işaret ediyor. Yükseliş ivmesinin hızlanması için bu seviyenin aşılması şartını koşan analistler, altındaki fiyat hareketlerinin oldukça tehlikeli bulunduğunu ifade ediyor. Ethereum fiyatı, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 3.177 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.