Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC), Yükselişi Durdu: İşte Nedenleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para Bitcoin (BTC), 52.200 doların üzerine yükselmesinin peşinden finans otoritelerinin açıklamalarının akabinde süratli bir değer kaybı yaşadı. BTC, gün içinde başarı göstermiş bir performans ile 52.215 dolara dokundu.

Bitcoin, Baskı Altında

Kripto para piyasasının amiral gemisi, 52.000 doları aşmasının akabinde finansal düzenleyicilerin negatif yorumlarıyla karşı karşıya kaldı. 51.000 dolarlık fiyat bandına gerileyen BTC, kısa sürede toparlanarak gene 52.000 dolar bölgesini zorluyor. İngiltere Mali Davranış Otoritesi Başkanı Charles Randell, kripto varlıkları ve platformları hakkında vurgunculuk yaratmaya yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin, Baskı Altında
Bitcoin, Baskı Altında

Randell, kripto para yatırımcılarını riskler ve kayıplar mevzusunda sert bir üslupla uyardı. Bununla birlikte düzenleyicinin kurallarını takip etmeyen platformlara lisans verilmeyeceğinin altını çizdi.

Öte taraftan ABD SEC yatırımcıları hedef alan kripto para yasa dışı kullanım temalı bir uyarı yayınladı. Bildirilen rapora gore kripto para piyasasında yasa dışı işlemler daha popüler hale geliyor ve yıkıcı kayıplara yol açıyor. Bu uyarı Eylül 1’de yayınlansa da yankıları ve yinelemeler her gün devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2021’in En Çok Kazandıran Kripto Paraları

Kripto Para Piyasası Genel Durumu

Liderin 52.000 dolar barajını aşması kripto para piyasasına hareketlilik kazandırdı. BTC, 52.250 dolara dokunurken en büyük altcoin Ethereum (ETH) 4.000 dolarlık alanı derhal derhal aşamadı. Binance Coin (BNB), 508 dolara ulaşsa da burada tutunamadı ve 500 dolarlık bandın altına düştü.

Bunun yanı sıra en popüler kripto paralardan Ripple (XRP), 1.37 dolara yükselerek dikkatleri üzerine çeken altcoin’lerden biri olmayı başardı. En popüler meme kripto para Dogecoin (DOGE) 0.3199 dolara, Shiba Inu (SHIB) 0.00000724 dolara ulaştı. Binance borsası verilerinde günün en oldukça kazandıranı %268 artışla IDEX Coin olurken ikinci sırada ROSE %48’lik yükseliş kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.