Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC)’deki Artış Altcoinlere Faydalımı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC)’deki artış altcoinlere faydalımı. Birkaç haftadır, Bitcoin (BTC) yükseldiğinde altcoinlerin neden düştüğüne dair şikayetler duyuyoruz. Son olarak fiyatlar konsolide olurken altcoinlerin büyük bir kısmı yükselmeye başladı. Solana (SOL), Ethereum (ETH), Polkadot ve birçok altcoin, ATH’yi yeniledi. Peki son durum nedir, miting devam edecek mi?

Günün En Büyük Kazancına Sahip Kripto Para Birimleri

Bitcoin (Btc)'Deki Artış Altcoinlere Faydalımı
Bitcoin (Btc)’Deki Artış Altcoinlere Faydalımı

XYO Network (XYO), Crypto Coin (CRO) ve Wrapped NXM (WNXM) gibi altcoinler günün yıldızlarıydı. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) önemli destek alanlarını test ediyor olsa da altcoinler de keskin bir yükselişe tanık olduk.

XYO Network, blok zincirindeki verileri anonim olarak toplayıp doğrulayarak merkezi olmayan uygulamalar için oracle hizmetleri sağlar. XYO, son birkaç günde daha fazla merak  görmeye başlamış ve sosyal medya faaliyetleri ile insanların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Fiyatların bu artışa hazırlandığı tahmin ediliyordu. Tahminlerin olumlu olduğunu da belirtmek isterim %100’den daha fazla artış gösterdi. XYO, son günlerde daha fazla ilgi görmeye başladı ve sosyal medya faaliyetleri nedeniyle de ilgi gördü.

XYO fiyatındaki artışa, Coinnewstr uygulamasında belirteçlerin listelenmesi ve mevduat sahiplerinin %543.22’lik bir yatırım getirisi elde edebileceği Gate likidite madenciliği havuzunun başlatılması eşlik ediyor.

Bitcoin (BTC)’deki Artış Altcoinlere Faydalımı?

CRO, Crypto ekosisteminin yerel simgesidir. Kullanıcılar, ödül almak için uygulama aracılığıyla CRO’yu rehin edebilir ve Crypto Pay mobil ödeme uygulaması aracılığıyla günlük alışveriş yapmak için kullanabilir. Kasım ayının başından beri yükseliş sinyali gönderen Crypto Coin’in (CRO) fiyatı iki günde %76’ya yaklaştı.

Coinbase listelemesi ve Twitch Rivals ile yaptığı işlem bu hareketi güçlendirdi. WNXM, Nexus Mutual protokolünün NXM yönetişim belirtecinin paketlenmiş bir sürümüdür. Nexus Mutual, Ethereum ağında, kullanıcıların akıllı sözleşmeleri korumak için yerel NXM belirteçlerini kullanmalarına olanak tanıyan merkezi olmayan bir sigorta protokolüdür. Premia Finance (PREMIA) projesi için Nexus V2’nin lansmanının duyurulması fiyat artışını destekliyor.

Kripto para biriminin piyasa değeri 2,7 trilyon ABD dolarına ulaştı ve Bitcoin (BTC) %42.6 hakim. BTC’nin hakimiyeti geçen hafta yaklaşık %4 düştü ve altcoinlere geçişi tetikledi. Başka bir deyişle, 60.000 doların üzerindeki fiyatlarla konsolidasyon, altcoin piyasası üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Binance Coin (BNB) %0,4 kaybetti. BTC 60.000 dolarlık alanı ani bir düşüş dönemi olmadan koruyabilirse, sıcak paranın farklı altcoinleri ziyaret ederek yaklaşık %100’lük bir artışı tetiklemesini bekleyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.