Bitcoin Haberleri

Bitcoin Dibi Gördü Mü? İşte Usta Analistin Yorumu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında belirsizlik sürerken yatırımcılar sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyor. BTC’nin son dönemde dar bir aralıkta fiyatlanması yatırımcıların kafasında soru işareti bırakıyor. Kripto yatırımcıları BTC’de bir sonraki hareketin hangi yönde olacağını merak ederken usta analist PlanB’nin yorumu dikkat çekti. Kripto para topluluğunun yakından tanıdığı isimlerden Benjamin Coweb ile röportaj yapan PlanB çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Bitcoin Yönü Yukarı Dönecek”

Bitcoin Yönü Yukarı Dönecek
Bitcoin Yönü Yukarı Dönecek

FTX borsasının çökmesi sonucu kripto paraların düşüş trendine devam ettiği ortamda PlanB, BTC için eğilimin yukarı yönlü olacağını söyledi. BTC’de olası bir ralliyi tetikleyecek katalizörleri sıralayan deneyimli kripto para analisti şunları söyledi: “FTX’in çöküşünün nedeniyle piyasada hakim olan duygunun olumlu yönde olmadığını biliyorum, ancak BTC’deki bir sonraki yarılanmaya kadar önümüzde bir buçuk yıl var. Dolayısıyla, para politikalarının gevşetilmesi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş bittiğinde Bitcoin kolaylıkla 100.000 dolara ulaşabilir. Ve bu duruma şaşırmam.”

“Bitcoin’de Dibe 3 Ay Kaldı”

Usta analist Bitcoin’de dip seviyesinin önümüzdeki 3 ay içinde oluşabileceğini söylerken dibin genellikle ATH seviyesinden 1.5 yıl sonra geldiğini hatırlattı: “Yükseliş ancak ayı piyasasında dibe vurduğumuzda gerçekleşecektir. Dolayısıyla yükseliş, yarılanma sırasında veya yarılanmadan sonra başlamıyor. Ayı piyasasının dibine ulaşıldığında başlayacak. Ve bu bugün olabilir. Veya gelecek ay. Ya da belki üç ay sonra. Ama mutlaka yükseliş başlayacak.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.