HaberlerEkonomi

Bitcoin, Dolara Karşı Düşmesine Rağmen TL Karşısında Yeni Rekor Kırdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, dolar karşısında değer kaybetse de TL karşısında yeni bir rekor kırdı.

Kripto para piyasasında yaşanan son düşüşle birlikte Bitcoin 55.000 dolara kadar geriledi. Fakat Türk Lirası’nın dolar karşısında hızla değer kaybetmesi ve doların bugün 12,4 TL’yi görmesiyle Bitcoin TL karşısında yeni bir rekor kırdı.

Bitcoin’den Yeni Türk Lirası Rekoru

Bitcoin bugün Binance borsası grafiklerine göre 685.000 Türk Lirasına kadar yükseldi. Böylece Bitcoin, Türk Lirası karşısında yeni bir rekor kırmış oldu. Bu rekor seviyenin özellikle Bitcoin’in sert düşüş gösterdiği dönemde gelmesi dikkatleri çekiyor.

Btctl
Btctl

Yazımızın kaleme alındığı sırada 1 Bitcoin 692.031 dolar bandında işlem görüyor ve hala yükselmeye devam ediyor. Bu duruma bakarsak şu anda kripto para ekosistemindeki yatırımlarını dolar ile yapan kişilerin piyasadaki düşüşe rağmen çok da kayıpta olmadıkları görülüyor. Çünkü bir yandan piyasada düşüş yaşanırken hemen hemen aynı oranda ve belki daha fazla oranda TL de dolar karşısında erimiş oluyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin, son 24 saat içinde yaklaşık olarak %1 değer kaybetti. Bu süreç içinde BTC/TRY paritesinde %3,9 gibi bir artış olduğu görülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.