HaberlerAltcoin Haberleri

“Bitcoin, Ethereum ve DOT” Tahminleri Duyuruldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

“Bitcoin, Ethereum ve DOT” tahminleri duyuruldu!  Altcoinleri olarak bilinen Capo, son analizinde Bitcoin, Ethereum ve Polkadot (DOT) için yükseliş tahminlerini paylaştı. Analistlere göre, bu kademeli artış, Bitcoin’in 60.000 $’lık bir zirveye ulaşmasını ve DOT fiyatının 675 $’a ulaşmasını bekliyor. İşte detaylar…

Analistlere göre 2022, Polkadot’un (DOT) ilk yılı olacak

Doğru tahminleriyle tanınan kripto para analisti Capo, 2022’nin Polkadot (DOT) yılı olabileceğini ve Bitcoin’in güçlü bir yukarı yönlü ivme görmesini beklediğini söyledi. Analist, gelecek yıl Mayıs ayına kadar birlikte çalışabilirlik blok zinciri Polkadot’un (DOT) %2,471 gibi yüksek bir değere sahip olabileceğini söyledi. Capo, kendisi için şu teknik tabloları paylaştı:

&Quot;Bitcoin, Ethereum Ve Dot&Quot; Tahminleri Duyuruldu!
“Bitcoin, Ethereum Ve Dot” Tahminleri Duyuruldu!

Capo’nun tahmini, kalabalık psikolojisini takip eden teknik bir analiz yöntemi olan Elliott Dalga Teorisine dayanmaktadır. Yukarıdaki analist grafiğine göre, DOT’un üçüncü kez güçlü bir şekilde 250 dolara yükselmesi ve ardından 675 dolara ulaşabilecek beşinci dalgayı başlatması bekleniyor.

Analistler 2021’deki Bitcoin düzeltmelerini karşılaştırıyor

Bitcoin’e gelince, analistler önde gelen kripto para biriminin düştüğüne inanıyor. BTC’nin aşağıdaki teknik tablolarını ve yorumlarını paylaştı:

Bu iki düzeltme çok benzer:

  • 3 aynı dalga formasyonu
  • Aynı dip oluşumu (3 dokunuş)
  • Aynı fonlama+prim negatif oranları
  • Son ayak aşağı inmeden önce aynı gizli düşüş eğilimi.

Capo’nun grafiği, Bitcoin’in 13 Aralık’ta 60.000 doların üzerine çıkabileceğini ve 46.000 doların altında revize edilebileceğini tahmin ediyor.

Ethereum fiyat tahmini

Ethereum 3.900 doların altında kapanmaktan kaçındığı sürece, yükseliş görünümü devam ediyor. Capo, Ethereum için aşağıdaki teknik tabloyu yorumladı:

ETH, Mart 2020 çöküşünden bu yana art arda en düşük seviyelerle mükemmel bir yükseliş trendi oluşturuyor ve şimdi önceki zirveleri destek olarak yeniden test ediyor. Bu çok boğa.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.