HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Fiyat Analizi: BTC Destek ve Direnç Seviyeleri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz hafta yaşanan düşüşün ardından toparlansa da yeni gün ile birlikte 56.000 dolara uzanan bir geri çekilme kaydetti.

Bitcoin’de Takip Edilmesi Gereken Kritik Seviyeler

Yeni güne dalgalı diyebileceğimiz bir başlangıç yapan Bitcoin, 60.000 dolar seviyesinin görülmesinin ardından 56.000 dolara kadar uzanan bir geri çekilme kaydetti. BTC, ilk büyük direnç seviyesi olan 59.626 doların altına düşerek burada satış oranlarına yenik düştü. Fakat lider kripto para Bitcoin üçüncü büyük destek seviyesi olan 56.221 dolarda tutundu ve 57.000 dolara yeniden tırmandı.

Btcusdt
Btcusdt

Bitcoin, önündeki en büyük engel olan 59.115 dolarlık pivot bölgenin aşılmsıyla 59.626 dolar bölgesi olacaktır. BTC’nin ikinci ve ilk ana destek seviyelerini kırması daha geniş pazarda önemli hareketlere neden oldu. Lider Bitcoin’in yukarı yönlü hareketinde 59.626 doların geçilmesi, 60.562 doların test edilmesine alan açacatır.

Bu senaryonun hayata geçmesi için 56.000 dolar seviyesinin korunması önemlidir. Olası bir satış baskısı durumunda BTC fiyatı 55.000 doların altına sarkan sekanslar izleyebilir. Destek ve direnç seviyelerinin ötesinde 50 EMA bölgesinin 100 ve 200 EMA’nın daha gerisinde konumlandığını gördük. Ayrıca 200’den 100 EMA geri çekilmesi, daha fazla aşağı yönlü baskıyı sağladı.

Kripto Para Uzmanlarının Beklentisi Pozitif Yönde

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, kırmızı bölgeden çıkarak nötr alana yükselmesi bunoktada yatırımcıların FUD’lara kapılmaması anahtar gösterge olarak görülebilir. Kripto para uzmanlarının yorumlarına göre BTC’nin 90.000 dolar yolculuğu devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.