Bitcoin Haberleri

Bitcoin Fiyat Beklentileri: BTC’de Hedef 50.000 Dolar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para Piyasasındaki baskıcı haberlerin etkisini kaybetmesiyle birlikte lider kripto para birimi tekrardan gözünü yükseklere dikmiş benzer halde görünüyor. 21 Eylül’de 39.700 dolarlık seviyelere kadar gerileyen Bitcoin (BTC), bugün 44.300 doların üzerine kadar terfi etti.

Bitcoin’de Hedef: 50.000 Dolar

Bitcoin’in 39.000 dolara kadar gerilemesinin arkasında üç etken vardı: Evergrande vakası, SEC Başkanının kripto para birimleri ile ilgili açıklamaları ve FED toplantısı. Son olarak dün FED toplantısının gerçekleşmesi ve faizlerin durağan(durgun) tutulması ile birlikte kripto para piyasası üstündeki negatif haberlerin tesirinin kaybolduğu ifade edilebilir.

Bitcoin'De Hedef: 50.000 Dolar
Bitcoin’De Hedef: 50.000 Dolar

Öte taraftan Bitcoin şu anda 44.000 dolar sınırında işlem görüyor ve dolayısıyla bu seviyenin bir direnç olarak kendisini gösterdiği düşünülüyor. 44.000 doların güçlü bir halde kırılması ile birlikte analistler 48.000 dolara doğru artışın başlayacağını sonraki hedefin ise 50.000 dolar olduğunu düşünüyor.

Alım Bölgesi ve Fiyat Beklentileri

Grafiklere bakılırsa 40.000 dolar seviyesi Bitcoin fiyatında mühim bir alım bölgesi olarak kendisini gösterdi. Dolayısıyla fiyat daha oldukça gerileme yaşamadan 40.000 dolardan yükselişe geçti. Eğer Bitcoin günlük kapanışını 44.000 dolar üstünde yapabilirse 45.000 dolara doğru süratli bir artış yaşanabilir.

Bunun yanında 48.000 dolarda önemli bir direnç ile karşılaşılabileceği ve bu direncin kırılması ile 50.000 doların ikinci hedef olacağı ifade ediliyor.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.