Bitcoin HaberleriAnalizHaberler

Bitcoin Fiyatı İçin Önemli Seviyeler ve Gelişmeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin fiyatı yukarı yönlü hareket etti. Ancak, artan bir ivme dönemine girip girmediğimiz hala belirsizliğini sürdürüyor. Yatırımcıların bu gelişmeleri takip etmesinde fayda var.

Kripto paralara yatırım yapmak söz konusu olduğunda, zararına satış yapmamak için her zaman ihtiyacınız olmayan parayla başlamanızı ve soğukkanlı olmayı öğrenmenizi öneririz. Kripto para birimleri her zaman aynı yönde hareket etmediği için her zaman aynı yönde hareket etmezler.

Bitcoin, son altı ayda 69.900 dolar rekoru kırdı, ancak dün 41.400 doların üzerinde kapanışı yapmadan günler önce 32.900 dolar seviyelerine kadar geriledi. Kripto para birimine yatırım yaparak para kazanmak istiyorsanız bu süre boyunca hızlı fiyat dalgalanmalarına alışmalı ve sakin kalmalısınız.

Bitcoin’de Korku Azaldı!

Bitcoin korku ve açgözlülük endeksi son iki aydır önemli endişeler sergiliyor. Sonuç olarak, düşüşler yatırımcıları korkuttu. Ancak son zamanlardaki yukarı yönlü hareket korkuyu hafifletmiş görünüyor.

[ccpw id=”22999″]

En son kayıplar sırasında korku ve açgözlülük endeksi 11 seviyeye düştü. Bu endeks sıfıra yaklaştıkça piyasada endişe artıyor ve 100’e yaklaştıkça hırs artıyor. Mevcut en son verilere göre endeks şu anda 33 seviyesinde bulunuyor.

Bu endeks, yatırımcıların biraz rahatladığını ve alımlarının artabileceğini gösterse de, göstergenin tek başına piyasa yönünü doğru bir şekilde tahmin edemeyeceği unutulmamalıdır.

Bitcoin Fiyatı İçin Önemli Seviyeler Ve Gelişmeler!
Bitcoin Fiyatı İçin Önemli Seviyeler Ve Gelişmeler!

Bitcoin Fiyatı İçin Önemli Seviyeler ve Gelişmeler!

32.900 dolara düştükten sonra bitcoin fiyatı yükselmeye başladı. Bir konsolidasyon döneminden sonra, konsolidasyon uzun bir süre sonra kırıldı ve önde gelen kripto para birimi düşüş eğilimini kırmayı başardı.

Yükseliş trendi devam ederse, BTC önce 42.000 doları kırmaya çalışacak. 42.000 doların üzerinde 45.000 doların üzerinde hızlı bir kazanç olması mümkün ancak bunu yeni bir düzeltme takip edecek. Analistlere göre bu düzeltme şiddetli olmayacak ve 50.000 dolarlık psikolojik seviye test edilecek.

Bitcoin Önemli Seviyeler
Bitcoin Önemli Seviyeler

Öte yandan, FED’in Mart ayındaki agresif faiz artırımının BTC fiyatının düzeltilmesine neden olması olasıdır. Bitcoin bu pozisyonu fiyatladıktan sonra, 2022 için öngörülen dalgalanmanın başlaması bekleniyor.

Ancak unutulmamalıdır ki kripto para piyasasında işler çok hızlı değişebiliyor; piyasanın eğilimi tekrar tersine dönebilir ve 29.000 dolara doğru keskin bir düşüş daha meydana gelebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.