Haberler

Bitcoin fiyatı nereye gidecek, Ekim’de Bitcoin’i ne bekliyor? Analistler tahminlerini paylaştı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında geçtiğimiz yıllardaki son çeyrek verilerine bakıldığında, nispeten umut vaat eden bir döneme girdi. Zira geçtiğimiz yıllarda Bitcoin (BTC) ve genel olarak kripto para piyasasının Ekim ayı itibariyle toparlanma hareketlerini hızlandırdığı ve son çeyrek genelinde de yükselişler elde ettiği görülüyor. Bu nedenle Ekim ayında keskin fiyat hareketleri ile gidişatın çözüme kavuşabileceği olasılığı da gündeme geliyor. Ortaya çıkan tabloda ise Bitcoin’in 8 günlük üstel ve 21 günlük basit hareketli ortalamalar içerisinde döndüğü görülüyor. Peki Bitcoin’i ve kripto paraları Ekim’de neler bekliyor?

BITCOIN İŞLEM HACMİNDEKİ ARTIŞ “İLGİNÇ” BİR ZAMANDA GELDİ

Bitcoin Islem Hacmindeki Artis Ilginc Bir Zamanda Geldi

Bitcoin işlem hacminde bu hafta önemli bir artış yaşandı. İşlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son 5 yıldaki işlemlerde en büyük artışın yaşandığını bildirdi. Bu artış, döviz enflasyonu ile ilgili makroekonomik ortamda, analistlerin “ilginç” olarak tanımladığı bir zamanda gerçekleşti. Eylül ayında İngiliz sterlini ve Japon yeni beklenmedik yüksek oranlarda değer kayıpları yaşadı. Analistler, Ekim ayında bu para birimlerinin sahipleri tarafından kayıp telafi hareketlerinin yoğunlaşabileceğini ve bunun da hacim akışına katkıda bulunmaya devam edebileceklerini ifade ediyor.

“20 BİN 900 DOLARA YÜKSELME OLASILIĞI YÜKSEK”

Bitcoin’in kısa vadede olası fiyat hareketlerine odaklanan analistler, 20 bin 900 dolara yükselme olasılığının yüksek olduğunu ve 21 bin dolar bölgesinin yakınlarında kritik direnç noktalarının olduğunu belirtiyor. Yazın 17 bin 590 dolar seviyesine kadar gerilemiş olan Bitcoin’in, bu kaybın izlerini silmek için bir artış başlatabileceği öne sürülüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.