Bitcoin Haberleri

Bitcoin işlem hacmiyle göz dolduruyor! Hakimiyeti ne kadar devam edecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında ayı sezonu görülmeye devam ediyor olsa da lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde pozitif veriler sağlamaya devam ediyor. Her ne kadar Bitcoin hala Kasım 2021’de gördüğü 69 bin dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık yüzde 70 geride fiyatlanıyor olsa da Bitcoin işlem hacminde artış görünüyor. Bitcoin’e yeniden ilginin artmaya başlaması, kimi uzman ve analistlere göre ilerleyen dönemlerde Bitcoin’in büyük bir çöküş yaşamasını engelleyebilir. Ayılar uzun bir süredir satış baskısı oluşturuyor olsa da boğalar da artık bu satışlara karşılık vermeye başladı. Son günlerde boğalar, Bitcoin’i kritik destek seviyelerinde tutmayı başarıyor.

ALTCOINLERE DUYULAN İLGİ AZALIYOR

Kripto para piyasası genelinde duyarlılık, artan işlem hacmiyle pozitif yönde seyrediyor ancak Bitcoin’e olan ilgi artış gösteriyor olsa da Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) ve Solana (SOL) gibi önde gelen altcoinlere karşı ilginin de yeniden düşüşe geçtiği görülüyor. Uzmanlar, Merge güncellemesinin ardından Ethereum’un beklenen yükselişleri yaşayamamış olmasıyla birlikte yatırımcıların altcoinlerden çok Bitcoin’e yönelmiş olabileceğini belirtiyor.

BTC YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRIYOR

Bitcoin Islem Hacmiyle

Birçok analist, ilerleyen dönemlerde altcoinlerin Ethereum öncülüğünde Bitcoin’den ayrışabileceğini ancak şimdilik Bitcoin’in piyasa hakimiyetini sürdüreceğini öne sürüyor. Bitcoin dominance tablosunun da yüzde 40 seviyelerinde bulunmasının da altcoin sayısındaki hızlı artışla ilgili olduğu tahmin ediliyor. Elde edilen veriler, kripto para piyasasında devam eden ayı piyasasına rağmen Bitcoin’in yerini sağlamlaştırdığına işaret ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.