Bitcoin Haberleri

Bitcoin Kritik Eşikte! BTC 50.000 Doları Görebilecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Haftalık kapanışa saatler kala Bitcoin (BTC) kritik eşikte mücadelesini sürdürüyor. Kripto para yatırımcılarını 13 Eylül Pazartesi neler bekliyor?

Haftalık kapanışa saatler kaldı ve Bitcoin (BTC) 46.000 dolar mücadelesine devam ediyor. Altcoinlerin bir kısmı hafta sonu ciddi yükselişler yapmış oldu. Polkadot (DOT) bugün yatırımcısına %10’un üstünde kazandırdı. Peki yeni haftada bizi neler bekliyor? Bitcoin (BTC) tekrardan 50.000 doları görebilecek mi?

Bitcoin’de (BTC) Kritik Eşik!

Gün içinde 46.000 doların üzerine çıkmayı başaran fiyat buradan ret yediği için eleştiri seviyeyi koruyamadı. Şu an 45.800 ile 46.100 dolar içinde git gel hayata geçirmeye devam ediyor. Cuma günü devam eden satışlar tüm hafta sonu tesirini gösterdi. Özellikle 7 Eylül tarihinde gerçekleşen akıl almaz satış yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor.

Bitcoin'De (Btc) Kritik Eşik!
Bitcoin’De (Btc) Kritik Eşik!

Fiyat için 200 günlük hareketli ortalama olan 45.500 dolar şimdilik konumunu koruyor. Ancak haftalık kapanışın bu düzey altında olması yarın daha kırmızı bir piyasaya uyanmamıza sebep olabilir. Birçok analist Bitcoin fiyatının 38.000 dolara kadar sarkma ihtimalini göz ardı etmiyor. Böyle bir durum olması halinde Eylül ayında 50.000 doları gene göremeyebiliriz.

PlanB kendi modellemesine gore yıl sonu için altı haneli Bitcoin fiyatı hedefini koruyor. Binlerce takipçisinden düşünce almak için anket gösteren analist onu takip edenlerin de ağırlıklı olarak aynı fikirde bulunduğunu teyit etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.