HaberlerTüm Haberler

Bitcoin Madencilik Gelirleri Yükselişe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Madencilik sektörü, en popüler kripto para birimi Bitcoin (BTC) yükselişe geçerken %50’den fazla gelir artışı elde etti.

Kripto para birimleri ile eş zamanlı hareket eden sektörler, kripto para birimlerinin artan trendinden etkilenmeye başladı. Özellikle Bitcoin madenciliği işi, %50’den fazla gelir artışıyla insanların dikkatini çekti. Son zamanlarda, bitcoin madencileri çok zengin olmaya başladı. Piyasaların toparlanması aynı zamanda daha yüksek işlem maliyetleri ve madencilik ödülleriyle sonuçlandı.

Bitcoin Madencilik Gelirleri Yükselişe Geçti!

Bitcoin Madencilik Gelirlerinde Artış Yaşandı

Bitcoin madenciliğinden elde edilen gelirler, kripto para piyasasının toparlanması ve Bitcoin’in (BTC) fiyat artışının bir sonucu olarak arttı.

Kripto para birimi endüstrisinin tüm alanları, piyasada bir boğa koşusu beklentisiyle anında etkilendi. Bu alanlardan biri olan madencilik takip edilmeye başlandı.

Bir yıla yakın bir süredir ayakta kalma mücadelesi veren Bitcoin madencilik şirketleri, 2023’ün ilk aylarında yüzde 50’den fazla gelir artışı ile karşı karşıya kaldı.

Bitcoin madenciliği gelirleri 1 Ocak’ta 15,3 milyon dolardan 30 gün içinde yaklaşık 23 milyon dolara sıçradı. Bu durum iflasın eşiğine gelen maden şirketleri için can simidi oldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.