HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin maksimalisti Michael Saylor’dan BTC fiyat tahmini geldi: Önümüzdeki 10 yılda 500 bin dolar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarına yön veren isimlerden biri olan Michael Saylor, geçtiğimiz haftalarda yazılım ve teknoloji şirketi MicroStrategy’deki CEO’luk görevini bıraktı ve şirketin yönetim kurulu başkanlığına geçti. Bu görev değişikliğini şirketin Bitcoin (BTC) alımlarına daha fazla odaklanabilmek için yaptığını ifade eden Saylor, bu kez de Bitcoin fiyat tahminini açıklayarak dikkat çekti. Saylor şirkette görev değiştirdikten sonra, geçtiğimiz günlerde MicroStrategy 301 adet Bitcoin satın alarak kasasındaki BTC sayısını 130 bine yükseltmişti.

MICHAEL SAYLOR’DAN BTC FİYAT TAHMİNİ

Michael Saylordan Btc Fiyat Tahmini

Bitcoin maksimalisti olarak tanınan Saylor, Bitcoin’in altının piyasa değeri ile eşitlenmesi halinde önümüzdeki 10 yıl içerisinde 500 bin dolar fiyatına ulaşacağını öngördüğünü dile getirdi. Öte yandan Saylor, Bitcoin’in Kasım 2021’de ulaştığı 69 bin dolarlık ATH seviyesini 4 yıl içinde aşabileceğini düşündüğünü de söyledi. Michael Saylor’ın şirketi MicroStrategy, şu anda kurumsal açıdan elinde en fazla Bitcoin bulunduran şirket konumunda yer alıyor. Şirketin elinde virgülden sonraki küsuratlar haricinde tam 130 bin adet Bitcoin bulunuyor.

SAYLOR’IN TERCİHİ BTC’DEN YANA

Saylor, Bitcoin’in önümüzdeki 10 yıl içerisinde altının değerine eşitlenmesiyle birlikte 500 bin dolara ulaşacağını düşünüyor. Konuya ilişkin olarak “Bitcoin için bir sonraki adım, egemen olmayan bir değer deposu olarak altını değiştirmektir” sözlerini dile getiren Saylor, bu noktada Bitcoin’i tercih etmeye devam ediyor. Altın ile Bitcoin arasında devasa bir piyasa değeri farkı bulunuyor. Bitcoin’in 365 milyar dolarlık piyasa değerine karşılık altının 11 trilyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

“Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.