Haberler

Bitcoin Piyasasındaki Düşüşün Ardından, İkinci El Lüks Saat Arzı Yükselişe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin piyasasındaki düşüşün ardından, ikinci el lüks saat arzı yükselişe geçti. Kripto para piyasasında birkaç hafta süren satış baskısından sonra, en çok aranan lüks saatlerin çoğu artık kullanılmış piyasada mevcut. Rolex ve Patek Philippe saatlerinin fiyatları bu durumdan önemli ölçüde etkilenmedi.

Saat ticareti web sitesi Chrono24’e göre Patek Nautilus 5711A ve Rolex Daytona gibi lüks saatleri bulmak artık daha kolay.

500.000’den fazla saat satan şirket, saat sektörünün de kripto para piyasasındaki düşüşten doğrudan etkilendiğini belirtti.

Kripto paraların yükselişi sırasında yeni bir lüks alıcı sınıfı gelişti ve Rolex, Audemars Piguet ve Patek Philippe lüks modelleri benzeri görülmemiş fiyat artışları gördü.

Kripto para piyasalarının çöküşü de saat fiyatlarında düşüşe neden oldu.

Lüks saatlerin ikinci el fiyatları pandemi sırasında giderek artarak geçen yılın Mart ve Nisan aylarında yüksek bir seviyeye ulaştı.

Chrono24 CEO’su Tim Stracke, yılın ilk yarısında satış bayileri ile bağımsız satıcıları birbirine bağlayan platformlardaki işlem hacimlerinin %50’den fazla arttığını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.