Bitcoin Haberleri

Bitcoin ralliyi kısa mı tutacak? 2 ünlü analistten aşağı yönlü fiyat tahmini geldi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında volatilite görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl büyük oranlı fiyat hareketleri yaşanırken genelde büyük oranlı volatilite hareketleri görülüyordu. Ancak son haftalarda Bitcoin’in (BTC) dar bir fiyat aralığına sıkışması, volatilitenin de küçülmesini sağladı. Ancak Bitcoin 20 bin dolar seviyesinin üzerinde düşük volatil hareketler ile tutunma mücadelesi vermeye devam ederken, analistlerden düşüşün derinleşebileceği yönünde uyarılar geldi. Piyasada görülen dalgalanmalar, fiyat tahminlerinin de çift yönlü gelmesine neden oluyor.

ANALİSTLERDEN “AŞAĞI YÖNLÜ” TAHMİNLER

Önde gelen finans haber sitesi Kitco’nun kıdemli analisti Jim Wyckoff, Bitcoin’in bu haftanın başlarından itibaren ivme kazandığını ancak somut bir katalizör etkenin olmamasından dolayı rallinin sürdürülebilir olmayabileceğini öne sürdü. Bir diğer yandan yatırım şirketi Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes ise açıklamasında, Bitcoin fiyatının daha fazla düşeceğini iddia etti. Yönetici, Bitcoin fiyatında son dönemlerde görülen düşüşleri, “3 aylık işkence” olarak tanımlarken, birçok analistin ileriye dönük “pembe bir tablo” çizmediğini de vurguladı.

GRUMMERS 16 BİN DOLARA DİKKAT ÇEKTİ

Florian Grummes Bitcoin

Florian Grummes, Bitcoin fiyatında olası düşüş konusunda uyarıda bulundu ve düşüşe geçeceğini iddia ettiği fiyatın, 18 bin dolar civarındaki ana desteği test edebileceğini, bu nedenle bu bölgenin takip edilmesi gerektiğini savundu. Grummers, fiyatların da muhtemelen sıkılaşan Bollinger Bantları içerisinde kalacağını iddia etti. Ünlü yöneticiye göre bu olası süreçte Bitcoin fiyatı 18 bin dolar desteğini de kaybederek 16 bin dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.