Bitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Teslayı Geride Bırakarak En Değerli 8. Marka Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin Teslayı geride bırakarak en değerli 8. marka oldu. Kripto para birimlerinin değerindeki artış ve genel piyasa değerindeki artış, Bitcoin’in piyasa değerinin Tesla’yı geçmesine neden oldu.

Lider kripto para Bitcoin, dünyanın en değerli sekizinci varlığı haline geldi. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri 3 trilyon ABD dolarını aştı.

Bitcoin’in değer kazanmasıyla birlikte BTC’nin piyasa değeri Tesla’yı geçerek dünyanın en değerli 8. varlığı oldu.

Bitcoin Teslayı Geride Bırakarak En Değerli 8. Marka Oldu

Kripto para ekosisteminin piyasa değeri 3 trilyon ABD dolarını aşarak yeni bir ATH seviyesine ulaştı ve kripto para piyasasının Microsoft ve Apple gibi dev şirketleri geride bırakarak piyasa değerine göre sıralanan varlıklar arasında ikinci ve üçüncü sırada yer almasını sağladı. Ayrıca, önde gelen kripto para birimi Bitcoin, Tesla’yı geçerek dünyanın en değerli 8. varlığı haline geldi.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın dolaylı olarak Tesla’nın 9. sıraya düşmesine neden olduğu sosyal medyada çokça tartışılıyor. Musk, Twitter hesabından “Tesla’nın %10 hissesini satmalı mıyım?” bir anket yayınladı. Kısa bir süre içinde Tesla, Nasdaq borsasında %7 düştü.

Tesla’nın kaydettiği bu değer kaybı ile Bitcoin’in kaydettiği değer artışının birleşimi BTC’nin piyasa değeri açısından Tesla’nın gerisinde kalmasına neden oldu.

Bitcoin’in önünde gümüş var

Şu anda altın, 11,5 trilyon ABD doları piyasa değeriyle dünyanın en değerli varlığıdır. Microsoft 2.52 trilyon dolarlık piyasa değeriyle ikinci sırada yer alırken, Apple 2,48 trilyon dolarlık piyasa değeriyle ikinci sırada yer aldı. Infinite Market Cap verilerine göre, dünyanın en büyük ikinci değerli metali olan gümüş, Bitcoin’den bir basamak yukarıda 7. sırada yer alıyor ve 1,36 trilyon ABD doları piyasa değerine sahip.

CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, yazının yazıldığı sırada önde gelen kripto para birimi Bitcoin, 65.900 dolarlık bir işlem fiyatına ve 1.24 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.