HaberlerAltcoin Haberleri

Bitcoin ve Altcoinlerde Kritik Hafta Başlarken Beklentiler Ne Yönde!

Bitcoin'in fiyatı son bir günde neredeyse %4 düştü ve kritik haftanın ilk gününde 22.000 doların altına düştü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin ve altcoinlerde kritik hafta başlarken beklentiler ne yönde. Kripto para piyasaları şu anda satış baskısı yaşıyor ve genel olarak kripto para birimlerinin fiyatı değişti. Bitcoin‘in fiyatı son bir günde neredeyse %4 düştü ve kritik haftanın ilk gününde 22.000 doların altına düştü. Yazma sırasında BTC, 200 haftalık hareketli ortalamanın altında 21.930 dolardan işlem görüyordu. Ek olarak, Ethereum’un fiyatı yaklaşık %5 düştü ve yazı yazıldığı sırada 1.526 dolardan işlem görüyordu. The Merge on Ethereum’un tarihi açıklandıktan sonra, Ethereum dalgalanması gücünü kaybetti ve zincir üstü veri kaynağı Santiment’e göre ETH değerlerinin düşmeye devam etmesi bekleniyor. En çok düşen altcoinler Solana, Avalanche ve Cosmos oldu.

FOMC Toplantısına Doğru

Kapak 091506

27 Temmuz’daki FOMC toplantısı kripto para piyasalarının düşmesine neden olabilir. Birkaç hafta önce, büyük kripto para yatırımcıları ve uzmanları, piyasaların önemli volatiliteye hazır. 26 ve 27 Temmuz’daki FOMC toplantısı bu haftanın odak noktası olacak. Fed’in para politikası karar organı olan Federal Açık Piyasa Komitesi, faiz artırımına ilişkin kararını 27 Temmuz’da TSİ 21.00’de açıklayacak.

En son 75 baz puanlık faiz artışının ardından kripto para piyasaları büyük bir çalkantı içinde kladı.
CME’nin FedWatch Aracına göre, 75 baz puanlık bir artış olma ihtimali  %21.3 ve 100 baz puanlık bir artış olma ihtimali  %78.7. Ancak etkili ve tanınmış bir trader olan MFHoz, Fed’in son 100 baz puanlık faiz artırımının ardından olası kayıpları azaltmak için bilançosunu artırdığını açıkladı.

Önemli Haftalık Gelişmeler

Öte yandan ABD’nin ikinci çeyrek GSYİH rakamları 28 Temmuz’da açıklanacak. Mali yılın ilk çeyreğine ilişkin veriler, negatif GSYİH büyümesine işaret etti. Son veriler, düşüş eğilimi devam ederse dünyanın en büyük ekonomisinin resesyonda olduğunu teyit edecek.

Google, Microsoft, Meta, Apple ve Amazon gibi büyük teknoloji firmaları da ikinci çeyrek mali sonuçlarını yayınlayacak. Araştırma, kripto para piyasaları ile teknoloji hisseleri arasında yüksek bir korelasyon olduğunu ortaya çıkardı ve herhangi bir huzursuzluğun kripto para birimi değerlerinde düşüşe yol açabileceğini öne sürdü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.