HaberlerAltcoin HaberleriAnalizBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bitcoin ve Ethereum Fiyat Analizi: Yükseliş Sürecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, lider kripto para Bitcoin’in yükseliş ivmesi kazanmasıyla değerini 2 trilyon dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bitcoin’i takiben Ethereum 3.200 dolar seviyelerine tırmanırken popüler kripto XRP ise, bir haftada %50’nin üzerinde artış gerçekleşerek 1.30 dolar seviyesine geldi. Kripto para piyasanın devleri, ralliye devam etmek adına kritik seviyelerde işlem görüyor. Ralli sürecek mi yoksa kripto paralar büyük bir düzeltmeye yaklaştı mı?

Bitcoin (BTC)

Lider kripto para birimi Bitcoin, ağustos ayının ilk haftasından bu yana muhteşem bir performansla yükselişe geçti. 43.000 dolar engelini geçen Bitcoin fiyatı 45.000 dolar bandına taşınmıştı. Yükseliş trendini devam ettirerek 48.000 dolar seviyelerini gören Bitcoin fiyatı an itibarıyla 46.000 dolar fiyat seviyelerinden işlem görüyor. Bitcoin, son 3 gündür 47.000 dolar ila 45.000 dolar arasında sıkışmış durumda. Kripto para uzmanları bu yatay hareketin ardından önemli girişimler ve çıkışlar beklediklerini belirtiyorlar

Bitcoin’in önünde 49.024 dolarlık bir direnç noktası bulunuyor. Ardından devam eden yükseliş hareketinde 50.958 dolar kilit nokta olarak değerlendiriliyor. Bu seviyelerin yakalanması FOMO’yu tetikleyebilir ve yükseliş trendine katkıda bulunabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum (ETH)

En büyük altcoin Ethereum, yükselişine devam ediyor. Ethereum, 3.200 dolar ve 3.559 dolarlık fiyat bandını test etse de olası bir düşüş ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır. 3.000 dolarlık psikolojik seviyenin yeniden test edilmesi, yükselişi tetikleyecek yeni bir satın alma baskısını arttırabilir. Ethereum yatırımcılarının dikkat etmesi gereken direnç seviyeleri 3.559 dolar ve 3.756 dolar olarak not edilebilir.

Ethereum fiyatı, 3.200 dolar bandının altına düşerse işler değişebilir. Bu durumda rota tersine dönebilir ve 3.000 dolarlık seviye kaybedilebilir. ETH adına aşağı yönlü harekette kritik bölge 3.000 dolarlık psikolojik seviyedir. Bu seviyenin kaybedilmesi kayıpların büyük miktarlara ulaşmasına sebep olabilir.

Ripple (XRP)

Popüler kripto para birimi Ripple, geçtiğimiz hafta yükselişe geçerek %50’nin üzerinde artış gösterdi. Ripple, 1.30 doları aşarak önemli bir performansa imza attı.  Ripple fiyatı, yazımızın kaleme alındığı sırada 1.20 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ripple aşağı yönlü fiyat hareketinde ise 1.09 dolarlık destek seviyesi bulunuyor. Ripple yatırımcıları, 1.09 dolar seviyelerinde yeniden atağa geçerek rotayı 1.70 dolarlık seviyeyi hedefe koyabilir.

Bununla beraber düşüş trendinde 0.96 dolarlık kritik destek seviyesi bulunuyor. Bu seviyelerin kaybedilmesi fiyatı 0.77 dolara kadar düşme ihtimalini göz ardı eteyelim.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.