HaberlerAltcoin Haberleri

ADA, LTC, DOGE ve XRP Fiyatında Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, eylül ayı  performansının çok daha üzerinde bir performans gösteriyor. Lider Bitcoin, 55.000 dolar üzerine demir atıp tekrardan 54.000 seviyelerine döndü. En büyük altcoin Ethereum yükselişini uzatmak isterken ADA, LTC, DOGE ve XRP yükseliş ivmesi kazanmaya çalışıyor.

ADA, LTC, DOGE ve XRP fiyatı

Cardano (ADA) 2.20 dolar seviyesinin üstünde destek buldu. Fiyat şu anda yön bulmaya çalışıyor, sadece 2.32 dolar bölgesinin üstünde yukarı yönlü kırılma girişiminde bulunabilir. 2.32 dolar bölgesinin üstünde bir kapanış, 2.40 dolara doğru daha büyük bir artışa zemin hazırlayabilir.

Litecoin (LTC) 180 dolar seviyesinin yakınında istikrarını koruyor. En yakın engel 185 dolar civarında. Ana direnç 188 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor. 188 doların üstünde bir kapanış, 200 dolar seviyesine doğru daha büyük bir artışa zemin hazırlayabilir. Aksi halde 172 dolara doğru bir düşüş gerçekleşebilir.

Dogecoin (DOGE) 0.250 dolar seviyesinin üstünde ivme kazanıyor. Fiyat pozitif işaretler veriyor ve görünüşe nazaran boğalar 0.265 doları kontrol etmeyi hedefliyor. Daha fazla kazanç, fiyatı kısa vadede 0.280 dolar seviyesine çıkarabilir.

XRP fiyatı 1.02 dolar ve 1.00 dolar destek seviyelerinin üstünde durağan seyrediyor. Fiyat yakında 1.08 dolar ve 1.10 dolar seviyelerinin üstünde bir kırılma yaşabilir. Bu durumda fiyat 1.20 dolar seviyesine doğru yükselebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.